NESCAFÉ Cappuccino proizvodi – u novom ruhu i s još punijim okusom

Objavljeno: 17. 5. 2017 u 21:27h

Kompanija Nestlé na tržište je lansirala nove NESCAFÉ Cappuccino proizvode s unaprijeđenom recepturom. Zahvaljujući dodatku sitno mljevenih prženih zrna kafe, svih osam Cappuccino verzija, uz već dobro poznatu raskošnu pjenu, sada ima još bolji, puniji okus. Osim toga, svi proizvodi su od sada u novom, elegantnom pakovanju koje je napravljeno od 80% recikliranog materijala.

Nove recepture odlikuje spoj bogatih okusa kafe arabike i robuste, koje se odlično nadopunjuju s bogatom, svilenkastom pjenom. Prednost novih receptura je i ta što se kafa u Cappuccino proizvodima sada otapa sporije, što omogućava da pjena ostane na vrhu napitka još duže.

Cappuccino je idealan desert iz šoljice koji se najčešće pije kod kuće u poslijepodnevnim satima. Kako bi zadovoljio potrebe ljubitelja kafe, NESCAFÉ u svom asortimanu ima široku paletu okusa – Original, Vanilla Latte, Choca Mocha, Hazelnut, Caramel, Double Choca Mocha,  Irish Cream te novi Coconut Latte.  Zadnja istraživanja navika i preferencija potrošača ukazuju na to kako građani Bosne i Hercegovine zaista vole uživati u raznim verzijama ovog kremastog napitka, no ipak malo više preferiraju vaniliju.

Više informacija dostupno je na: http://www.nestle.ba i https://www.facebook.com/Nescafe.BA/?fref=ts

Banjaluka.com

Broj pregleda: 5580

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nescafe-cappuccino-proizvodi-u-novom-ruhu-i-s-jos-punijim-okusom/||claudebot