Podravka uz 16. po redu Večernjakov pečat

Objavljeno: 10. 5. 2017 u 17:33h

Podravka BiH biće i ove godine pokrovitelj manifestacije izbora osoba godine koje su, prema mišljenju Ocjenjivačkog suda Večernjakova pečata, te na temelju dojma čitatelja Večernjeg lista, obilježile godinu iza nas. Šesnaesti po redu Večernjakov pečat održaće se 18. maja 2017. godine, u dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru, sa početkom u 20:30 sati.

Među 150 finalista ovogodišnjeg izbora su se našli ljudi koji su ponos zemlje, humanitarci, te oni koji su napravili iznimne pothvate i ostvarili uspjeh u prošloj godini. Godinu su svojim postignućima obilježili uspješni gospodarstvenici, političari, lobisti za BiH, kulturni djelatnici, estradni umjetnici, sportaši, znanstvenici, vjerski autoriteti, a koji od njih su laureati, bit će objavljeno 18. maja, tokom završnice manifestacije.

“Dodjelu Večernjakovog pečata podržavamo uvjereni u motivirajuće djelovanje manifestacije koja odaje priznanje onima koji su svojim iznimnim djelima obilježili proteklu godinu. Tradicija suradnje Podravke i Večernjeg lista na ovoj manifestaciji, tradicija je potpore pozitivnim vrijednostima i događanjima, koje obogaćuju bh. društvo. Podravka svim kandidiranim želi puno uspjeha u daljem radu”, kazala je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Večernjakov pečat, osim svoje natjecateljske draži, nosi i snažne poruke od kojih ovisi situacija ne samo u BiH, nego i puno šire, stoga Pečat ovog proljeća u Mostar donosi i “Europsko proljeće”, što je i moto manifestacije. Ovogodišnji Večernjakov pečat izradiće  Dunja Cossetto, uspješna fotografkinja i poznata likovna umjetnica.

Organizatori za ovogodišnje, 16. izdanje Večernjakovog pečata, za sve uzvanike i gledatelje najavljuju vrhunski glazbeno – scenski spektakl, kao i nazočnost mnoštva istaknutih osoba iz javnog života Bosne i Hercegovine, regije i Europe.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1856

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/podravka-uz-16-po-redu-vecernjakov-pecat/||claudebot