Napravili ste dobar izbor – zove se Open IPTV

Objavljeno: 5. 5. 2017 u 13:10h

Film “Opasnost iz dubine”, koji kanal HBO prikazuje u nedjelju, 7. maja u 20.00 časova, dočarava nam uzbudljive scene susreta sa velikom bijelom ajkulom.

U napetom trileru „Opasnost iz dubine“, Nensi (Blejk Lajvli) surfuje na osamljenoj plaži i shvata da se nalazi usred hranilišta velike bijele ajkule. Iako je nasukana na samo 180 metara od obale, njen opstanak postaje krajnji test volje, za koji je potrebna sva njena domišljatost, snalažljivost i hrabrost.

TV CINEMAX nam u srijedu, 10. maja u 20.00 časova predstavlja jednu od najljepših i najprestižnijih žena na svijetu… Ali i jednu od najusamljenijih. Andželinu Džoli koja glumi u drami „Đia“, zasnovanoj na tragičnoj istinitoj priči o Điji Karanđi, supermodelu koja je dominirala modnom scenom krajem 1970-ih.

Smješten na kulisama glamura modnog svijeta kasnih sedamdesetih, film govori o meteorskom usponu i padu veoma traženog supermodela, njenim ljubavima, opsesijama, navikama i, najzad njenoj smrti od side, u 26. godini. Đia… Nezaboravno ime za nezaboravnu ženu.

Vrijeme je za dobru komediju. Film “Petogodišnja vjeridba” je upravo ta, a na kanalu HBO2 na programu je 11.5.2017. godine u 21.15 časova.

Producent filma „Djeveruše“ i reditelj filma „Preboljeti Saru Maršal“ donosi nam satiričnu komediju o vjerenom paru koji se uporno sapliće na svom dugom putu ka oltaru. Izgleda da je Tomu (Džejson Sigel) i Vajolet (Emili Blant) suđeno da žive srećno do kraja života, ali budući da jedno histerično odlaganje prati drugo, svi počinju da se pitaju mogu li oni da prežive vjeridbu.

Kanal HBO zakazuje druženje uz još jedan holivudski megaspektakl. Film “Američki gangster”, na programu je u noći 12. na 13. maj  2017. godine u 00.50 časova.

Niko nije primjećivao Frenka Lukasa (dobitnik Oskara Denzel Vašington), mirnog vozača jednog od vodećih crnih šefova mafije iz centra grada. Ali, kada njegov šef iznenada umre, Frenk uspijeva da iskoristi pukotinu u strukturi moći da izgradi sopstvenu imperiju i svoju sopstvenu verziju američkog sna. Zahvaljujući sopstvenoj genijalnosti i strogoj poslovnoj etici, postaće vladar trgovine drogom u centru grada, preplavivši ulice čistijim proizvodom po boljoj cijeni. Lukas nadmudruje vodeće kriminalne organizacije i ne samo da postaje jedini izvor korupcije, već postaje i dio legitimnih gradskih superzvijezda. Riči Roberts (dobitnik Oskara Rasel Krou) tumači lik policajca-otpadnika dovoljno blizu ulici da osjeti promjenu kontrole moći u podzemlju droge. I Lukas i Roberts dijele rigorozni etički kod koji ih izdvaja od njihovih kolega, čineći ih usamljenim figurama na suprotnim stranama zakona.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1425

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/napravili-ste-dobar-izbor-zove-se-open-iptv/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])