Devet dodatnih razloga za Open IPTV

Objavljeno: 5. 5. 2017 u 21:13h

Vaša dnevna doza zabave biće još bogatija uz raznovrsne sadržaje koje možete pratiti putem devet novih kanala u ponudi Open IPTV-ja.  Muzika, lifestyle, kulinarstvo, poljoprivreda… na vama je samo da odaberete temu.

Ženska TV je specijalizovani kablovski kanal posvećen svim temama savremene i moderne današnjice . Uz sadržaje ovog kanala uživaće najviše naše korisnice, barem one koje žele da se odmore od sporta.

Agro TV je kanal koji je 24 sata posvećen poljoprivredi i ostalim temama u vezi sa poljoprivredom, kao i prirodnoj sredini, tradiciji i kulturi.

Kitchen TV promoviše zajedničke gastronomske, kulturne i turističke vrijednosti. Uz njega ćete naučiti i uživati da kuvate.

OK kanal  je omladinski kanal kulture i pop culture, televizija budućnosti  koja se izdvaja LIVE programom iz (beo)gradskog studija koji je istovremeno javni prostor- kulturni&zabavni  centar, kao i brojnim uključenjima reportera u realnom vremenu sa mjesta događaja iz regiona.

MTS (Music TV Station) oduševiće vas najbogatijom video arhivom ex jugoslovenske muzike

J.E.K.A. je kanal namijenjen svim iskrenim poštovaocima etno muzike Balkana jer se upravo bavi ovom vrstom muzike.

MTS Classic je muzički kanal koji nam predstavlja klasična ostvarenja svjetske i regionalne rokenrol  muzike  i svim  osnovnim žanrovima roka.

C&CC (Cafe & Club Channel)  je internacionalni lifestyle, zabavni, poslovni, turistički i muzički kanal. Ovaj kanal vizuelnom  atraktivnošću i sardžajem pretenduje da zamijeni standardne kanale na ekranima u javnim prostorima, kafeima, hotelima, klubovima.

WWM (World Wide Music)  bogat je muzičkim, kulturno – zabavno – informativnim sadržajima. Emitovanjem sadržaja sa svjetske muzičke scene i pregledom dešavanja iz svijeta muzike širom planete, paralelno predstavlja zanimljivosti iz kulture, umjetnosti i zabave kao i društvene akcije koje se bave promocijom osnovnih vrijednosti planete .

I ne zaboravite, pored ovih devet, tu je još preko 200 ostalih TV kanala.

Uz Open IPTV zabava je zagarantovana. Vaš zadatak je samo da uzmete daljinski u svoje ruke i prepustite se potpunom uživanju.

Za više informacija o pozicijama kanala posjetite open.mtel.ba ili osvježite portal u meniju putem svog daljinskog upravljača.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1691

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/devet-dodatnih-razloga-za-open-iptv/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])