Open IPTV – filmovi i serije po vašem ukusu

Objavljeno: 27. 4. 2017 u 21:20h

Hit serija “Noćni menadžer”, stigla je na drugi program Radio-televizije Srbije, koju možete pratiti  subotom i nedjeljom od 22.00 časova.

Ovo je serija koja je pokorila Evropu i Ameriku  i predstavlja ekranizaciju po romanu Džona Le Karea, špijunsko remek-djelo sa Hju Lorijem i Tomom Hidlstonom u glavnim ulogama. Tom Hidlston, nova britanska zvijezda, glumi bivšeg i sadašnjeg britanskog vojnika Džonatana Pejna, koji se borio u Iraku, a sada živi povučeno, radeći kao noćni portir u hotelu. To se prekida kada su mu povjerena kompromitujuća dokumenta, a što se završava smrću osobe koja mu ih je pokazala. “Noćni menadžer” je 2016. godine osvojio 37 nominacija, a među njima se ističu i dva osvojena Emija za režiju i muziku.

“Bornovo nasljeđe”, ekskluzivni nastavak priče iz romana Roberta Ladlama, usredsređene na novog heroja koji doživljava iskustva opasna po život, čiji su okidač raniji događaji. Pogledajte na kanalu HBO, 29. aprila u 23.40 časova.

„Bornovo nasljeđe“ podiže akcioni serijal o Bornu na novi, eksplozivniji nivo. Suočeni sa mogućim otkrivanjem njihove zavjere, članovi vladine obavještajne službe ne prezaju ni od čega da bi obrisali dokaze o postojanju strogo povjerljivih programa – čak su i agenti umiješani. Aron Kros (Džeremi Rener) mora da upotrijebi svoje genetski modifikovane vještine da bi preživio smrtonosnu igru mačke i miša i da dovrši ono što je Džejson Born započeo.

U ponedjeljak, 1. maja, na praznik, možete pogledati film “Maslina”, sa početkom u 14.50 časova na kanalu Cinemax.

Dobitnica nagrade Goja i međunarodno priznata rediteljka Isijar Boljain donosi nam film „Maslina“ koji prati tvrdoglavu i vatrenu djevojku Almu koja kreće na putovanje sa istočne obale Španije u Njemačku da bi donijela drevno drvo masline koje je dragocjeno za njenog oboljelog djeda, a koje je porodica iščupala i prodala prije 12 godina, mimo njegove volje. Uz pomoć niza prijatelja i novih poznanika, sve koje susreće uvlači u svoj plan koji ima neočekivane posljedice za sve uključene.

Film “Posjeta”, koji je na programu kanala HBO2, 2. maja 2017. godine u 21.20 časova, je zastrašujuća priča o bratu i sestri koji odlaze u sedmodnevnu posjetu kod bake i djeda na udaljenu farmu.

Scenarista, reditelj i producent M. Najt Šajamalan („Šesto čulo“, „Znaci“, „Nesalomiv“) i producent Džejson Blam („Paranormalna aktivnost“, „Pročišćenje“ i „Astralna podmuklost“) pozivaju vas da pogledate film „Posjeta“. Šajamalan se vraća svojim korjenima zastrašujućom pričom o bratu i sestri koji odlaze u sedmodnevnu posjetu kod bake i djeda na udaljenu farmu u Pensilvaniji. Kad djeca otkriju da je stariji par umješan u nešto duboko uznemirujuće, shvataju da su im šanse da se vrate kući iz dana u dan sve manje.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1415

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-filmovi-i-serije-po-vasem-ukusu/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot