Blicnetu dodijeljeno „ICERTIAS Customers’ Friend“ prestižno priznanje

Objavljeno: 26. 4. 2017 u 21:42h

Kompaniji Blicnet iz Banjaluke, kao prvoj telekom kompaniji u BiH, potvrđen je čuveni status „Prijatelja korisnika“ i partnerstvo u prestižnom certifikacijskom programu „Customers’ Friend“.

Poznati program „Prijatelj korisnika – Customers’ Friend“ sprovodi međunarodna certifikacijska kuća ICERTIAS i pristup ovom programu povjerava kompanijama koje svojim korisnicima pružaju najbolje korisničko iskustvo na tržištu.

Da bi pronašli partnera koji ispunjava ovaj visoki standard, certikacijska kuća ICERTIAS sprovela je niz istraživanja prema međunarodno istraživačkim standardima i detaljno analizirala poslovanje i zadovoljstvo korisnika kvalitetom  usluga na teritoriji BiH.

Istraživanje je bilo usmjereno na zadovoljstvo korisnika kvalitetom usluga, proizvoda i servisa, na kvalitet komunikacije sa korisnicima, na ocjenu imidža, kao i finansijske pokazatelje. Na osnovu izvrsnih rezultata, telekom kompaniji Blicnet ponuđen je status partnera u ICERTIAS Customers’ Friend programu.

Kompanija Blicnet prihvatila je partnerstvo i sa ICERTIAS-om potpisala deklaraciju o pristupu u ICERTIAS Customers’ Friend program. Time je Blicnet postao prvi licencirani telekom korisnik crvenog stilizovanog znaka u obliku dijamanta sa sloganom „Jer mi poštujemo svoje korisnike“.

Ovim priznanjem još jednom je potvrđen kvalitet Blicnet usluga i servisa, kao i predan odnos prema korisnicima.

Informacije o Blicnetu i pristupu u ICERTIAS Customers’ Friend program možete pročitati i na www.blic.net

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1587

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/blicnetu-dodijeljeno-icertias-customers-friend-prestizno-priznanje/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot