Frend poklon minute

Objavljeno: 19. 4. 2017 u 21:14h

Ukoliko si od onih kojima nikad nije dosta razgovora, ako te smara kuckanje i voliš da se tvoje riječi čuju, požuri do prve prodavnice obilježene Frend zastavicom i dopuni svoj Frend račun elektronskom dopunom u iznosu od 10 KM do 50 KM, a m:tel će te  i ovog mjeseca počastiti poklonom – bonus minutama.

  • Za dopune od 10 KM do 19,99 KM, pored uplaćenog iznosa na računu, dobićeš i 100 minuta razgovora
  • Za dopune od 20 KM do 50 KM, pored uplaćenog iznosa na računu, dobićeš čak 200 minuta za razgovore

Bonus vrijedi sedam dana od momenta dopune računa i možeš da ga koristiš isključivo za razgovore u m:tel mobilnoj mreži. Ako bonus ipak potrošiš prije, razgovori će ti se obračunati po standardnoj cijeni za Frend usluge.

Provjeru stanja bonusa možeš u svakom trenutku da izvršiš putem servisa Moj meni pozivom kratkog koda *100# ili putem mobilne aplikacije m:go.

Ponuda vrijedi do 30.aprila 2017, zato požuri, dopuni račun, te i ovog mjeseca  uživaj u dugim razgovorima.

Za dodatne informacije pozovi 066 10 10 10 ili pogledaj stranicu frend.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1185

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/frend-poklon-minute/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])