Vaš Open IPTV- daljinski na pravoj adresi

Objavljeno: 30. 3. 2017 u 16:30h

Avanturistički film “Everest”, kanal HBO emituje 1. aprila u udarnom terminu u 20.00 časova.

Inspirisan nevjerovatnim događajima koji okružuju pokušaj uspona na najveći planinski vrh na svijetu, film „Everest“ dokumentuje čudesno putovanje dvije različite ekspedicije, suočene sa nepremostivim izazovima kad ih je zahvatila jedna od najžešćih snježnih oluja sa kojima se čovječanstvo ikada srelo. Njihovu hrabrost iskušavali su najoštriji vremenski uslovi na planeti i alpinisti će se suočiti sa gotovo nepremostivim preprekama kad se njihova životna opsesija pretvori u veličanstvenu borbu za opstanak.

Fenomenalnu dramsku priču “Mladi Vinston”, kanal CINEMAX prikazuje 4.4.2017. godine u 11.00 časova.

Ova istorijska drama je prikaz ranog života budućeg britanskog premijera Vinstona Čerčila i obuhvata njegovo djetinjstvo, vrijeme koje je proveo kao ratni dopisnik u Indiji i Africi i kulminira prvim izborom za parlament. Vinston Čerčil je bio jedan od najuticajnijih državnika 20. vijeka i talentovani i obrazovani pisac istorijskih djela i memoara. Ova istorijska drama predstavlja prikaz ranog života budućeg britanskog premijera. Počinje u vrijeme kad je Čerčil radio kao mladi oficir u Indiji i honorarni ratni dopisnik i prati njegovo bjekstvo iz zarobljeničkog logora u Burskom ratu i prvi izbor u parlament sa 26 godina.

Zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči o porodici Bim, film „Čuda s neba“, koji je na programu u četvrtak, 6. aprila 2017. godine u 17.10 časova na kanalu HBO 2, prati djevojku koja pati od rijetkog poremećaja sistema organa za varenje i čudesno ozdravljuje nakon što preživi strašnu nesreću.

„Čuda s neba“ je zasnovan na nevjerovatnoj i uzbudljivoj istinitoj priči o porodici Bim. Kad Kristi (Dženifer Garner) otkrije da njena 10-godišnja kćerka Ana (Kajli Rodžers) ima rijetku, neizlječivu bolest, ona počinje da traži rješenje i postaje strastveni borac za kćerkino ozdravljenje. Poslije Anine bizarne nesreće i njenog dramatičnog spasavanja, dešava se neočekivano čudo koje zbunjuje medicinske stručnjake, ujedinjuje njenu porodicu i inspiriše cijelu zajednicu.

Drugi program Radio-televizije Srbije, od utorka do petka, u terminu od 21.00 časova, ekskluzivno emituje seriju “Pakao na točkovima”.

Serija opisuje institucionalnu korupciju i pohlepu željezničkog lobija nakon Američkog građanskog rata. Pratićemo put stvarnih istorijskih ličnosti, poput Tomasa Duranta, koji je odgovoran za izgradnju željeznice od istoka ka zapadu. Slijede uzbudljive avanture koje su usklađene sa istorijskim temama i avanturama, oslobođenim crnačkim robovima i još mnogo toga…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1316

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/vas-open-iptv-daljinski-na-pravoj-adresi/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot