Dopuni Frend račun do kraja marta i uživaj u dugim razgovorima

Objavljeno: 28. 3. 2017 u 22:41h

Danas kada se komunikacija sve više svodi na kuckanje poruka, kada emocije dešifrujemo i iskazujemo stikerima i emotikonima, stani i zapitaj se da li poruke prenijete riječima ipak ostavljaju snažniji utisak. Nazovi roditelje, reci nekom „volim te“, dogovori kafu uz razgovor, osiguraj se da svako tvoje pitanje dobije odgovor. Jednostavno, prisjeti se dana kada je telefon služio za razgovore i uživaj u komunikaciji obojenom glasom i tonom uz odlične bonuse koje dobijaš uz Frend elektronske dopune u iznosu od 10 ili 20 KM.

Uz elektronsku dopunu od 10 KM, pored iznosa na računu od 10 KM dobijaš bonus za razgovore od 100 minuta, a uz elektronsku dopunu od 20 KM, na računu, pored 20 KM, dobijaš bonus od 200 minuta za razgovore.

Bonus vrijedi sedam dana od momenta dopune računa i možeš da ga koristiš isključivo  za  razgovore u m:tel mobilnoj mreži.

Provjeru stanja bonusa možeš u svakom trenutku da izvršiš putem servisa Moj meni pozivom kratkog koda *100# ili putem mobilne aplikacije m:go.

Akcija traje do kraja mjeseca marta, zato požuri, dopuni račun, iskoristi bonuse i nazovi sve one koje dugo nisi čuo.

Za dodatne informacije pozovi 066 10 10 10 ili posjeti stranicu frend.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1486

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/dopuni-frend-racun-do-kraja-marta-i-uzivaj-u-dugim-razgovorima/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot