Zgrabi poklon minute uz Frend dopunu

Objavljeno: 21. 3. 2017 u 20:29h

Voliš duge razgovore? Treba ti nova Frend dopuna računa? Spoji obje stvari u svoju dobitnu kombinaciju i razveži priču.

Dopuni svoj Frend račun i počasti se poklonom koji ti m:tel daruje uz elektrosnke dopune u iznosu od 10 i 20 KM. Uz elektronsku dopunu od 10 KM dobijaš 10 KM na računu i poklon od 100 minuta razgovora, a za dopunu od 20 KM dobijaš 20 KM na računu i nevjerovatnih 200 poklon minuta razgovora za još više priče.

Bonus vrijedi sedam dana od momenta dopune računa i možeš da ga koristiš za razgovore u m:tel mobilnoj mreži.

Provjeru stanja bonusa možeš u svakom trenutku da izvršiš putem servisa Moj meni pozivom kratkog koda *100# ili putem mobilne aplikacije m:go, a elektronske dopune dostupne su ti na preko 10 000 prodajnih mjesta ovlaštenih m:tel posrednika, označenih prepoznatljivim Frend zastavicama.

Ponuda vrijedi do 31.marta 2017, zato požuri, dopuni račun i uživaj u razgovorima!

Za dodatne informacije pozovi 066 10 10 10 ili posjeti stranicu frend.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1280

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/zgrabi-poklon-minute-uz-frend-dopunu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])