Open IPTV: Sa proljećem stižu i novi interesantni naslovi

Objavljeno: 16. 3. 2017 u 21:08h

U ponedjeljak, 20. marta u 20.55 časova, ekskluzivno na National Geographic kanalu, očekuje vas premijera novog dokumentarnog serijala “Istrage vazduhoplovnih nesreća”.

U prvoj epizodi pratićemo ovu priču: Nekoliko minuta nakon što je poletio sa aerodroma Džej Ef Kej u Njujorku, TWA let 800 raspao se usljed velike eksplozije. Postoji sumnja da je u pitanju teroristički napad, pa istražitelji Ef-Bi-Aja udružuju snage sa Službom za bezbjednost saobraćaja i hitno traže odgovore. Obje agencije se nadaju da će brzo doći do rezultata, ali istraga nesreće će ih tokom vremena okrenuti jednu protiv druge i pretvoriti se u najdužu i najizazovniju ikad sprovedenu.

Serijal čine četiri epizode u trajanju od 60 minuta.

Televizijski kanal HBO 2 preporučuje uzbudljivu kriminalističku priču “Krijumčarenje”, koja je na programu u ponedjeljak, 20. marta 2017. godine u 21.15 časova.

Kris Faradej (Mark Volberg) je odavno prestao da se bavi kriminalom, ali kad njegov zet Endi (Kejleb Landri Džouns) uprska dogovor sa svojim nemilosrdnim šefom, dilerom droge Timom Brigsom (Đovani Ribisi), Kris je primoran da se vrati onome što najbolje umije – krijumčarenju – da bi izmirio Endijev dug. Kris je legendarni krijumčar i uz pomoć najboljeg prijatelja Sebastijana (Ben Foster) brzo okuplja ekipu koja mu je potrebna za brzi put do Paname i nazad, nadajući se da će se vratiti sa milionima falsifikovanih dolara. Ubrzo sve kreće naopako i imajući samo nekoliko sati da dođe do gotovine, Kris mora da primjeni svoje zarđale vještine i uspešno prokrstari kroz kriminalnu mrežu nemilosrdnih dilera droge, policajaca i plaćenika, prije nego što njegova žena Kejt (Kejt Bekinsejl) i njihovi sinovi postanu njihova meta.

Fenomenalan film “Plesač”, koji je na programu 21. marta u 15.45 časova na kanalu HBO, opisuje uspone i padove Sergeja Polunjina, koji je silovito zavladao svijetom plesa i postao najmlađi direktor Londonskog kraljevskog baleta.
Ova uzbudljiva priča reditelja Stivena Kantora, prati život ovog nekonvencionalnog virtuoza, od njegovih čudesnih početaka u Ukrajini do briljantnih nastupa u Velikoj Britaniji, Rusiji i na kraju SAD, gdje je postao izuzetno poznat . Međutim, osim divljenja Polunjinovom sirovom talentu i divljoj ambiciji, „Plesač“ prikazuje kako bogatstvo i uspjeh ne moraju da budu dovoljni kad je riječ o pronalaženju ličnog i profesionalnog identiteta. Na vrhuncu uspjeha, u svojoj 25. godini, povukao se s tog mjesta, ali i iz plesa.

TV CINEMAX u srijedu, 22.3. u 22.05 časova, predstavlja film „Karandiru“. Ovo je priča o zločinu, osveti, ljubavi i prijateljstvu viđena očima doktora koji je 12 godina radio u čuvenom zatvoru u Sao Paolu, a koja je kulminirala kobnim masakrom 1992. godine, u kom je poginulo 111 ljudi.

Brazilski reditelj Hektor Babenko režira dramu „Karandiru“, zasnovanu na najprodavanijem romanu dr Drauzija Varele. Radnja se dešava u zatvoru u Sao Paolu (koji se zove Karandiru), jednom od najvećih u Latinskoj Americi. Doktor je onkolog koji stiže u zatvor da testira pacijenta na virus HIV-a. Vidjevši da tu ima dosta bolesnih zatvorenika, pretrpanih ćelija i nekontrolisane distribucije droge, doktor shvata da među zatvorenicima postoji snažna struktura moći…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1444

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-sa-proljecem-stizu-i-novi-interesantni-naslovi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot