Pružena podrška u vrijednosti od 10.000 KM Udruženju „Renesansa“

Objavljeno: 9. 3. 2017 u 23:38h

Dan žena idealna je prilika za inspirisanje pričama žena – heroja svakidašnjice koje hrabro kroče kroz život. Te, hrabre žene, okuplja i Udruženje osoba oboljelih i liječenih od tumora dojke „Renesansa“. Upravo za njih, tokom protekle godine dana organizovana je kampanja u dm prodavnicama čiji su protagonisti regionalne muzičke zvijezde.

Album „B strana ljubavi“ grupe The Frajle i zajednički album Gibonnija i Olivera „Familija“ ekskluzivno se prodaju u dm prodavnicama, a od svakog prodanog CD-a 2 KM izdvajaju se za rad ovog Udruženja.

Zbog poruke koju prodaja navedenih CD-ova nosi, oni mogu biti idealan poklon za Dan žena, a pored njih u dm prodavnicama ćete naći i bogatu ponudu parfema, make up-a i poklon paketa uz odlična sniženja. Da su kupci dm-a prepoznali važnost kampanje, dokazuje činjenica da je tokom godine dana prodato preko 5.000 CD-ova te je na taj način izdvojeno više od 10.000 KM za „Renesansu“. Tim povodom predsjednica Udruženja, Spomenka Hadžić, zahvalila se svim kupcima koji su učestvovali u kampanji.

„Mnogo je razloga da pohvalimo i zahvalimo se za angažovanje dm-a u podršci radu Udruženja Renesansa. Prikupljeni iznos je impozantan i pomalo neočekivan. To govori da su i kupci željeli da pokažu, da osim izuzetnih izvođača, cijene i ono što Renesansa dugi niz godina radi za sve oboljele bez obzira da li su ili ne članovi Udruženja, da se članice bore za sistemska rješenja uz želju da ovo društvo bude humanije i pravednije prema svojim oboljelim sugrađanima.“ – zaključila je gđa. Hadžić.

Vrlo je važno kontinuirano podizati svijest o malignim oboljenjima koja, nažalost, nisu rijetka. Tome javne ličnosti zasigurno mogu dosta doprinijeti, no odgovornost je i na svakom pojedincu, redovnim odlascima na preglede, povećanoj brizi za vlastito zdravlje. To je poruka koju nosi ova kampanja a koja traje do kraja mjeseca marta.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1526

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pruzena-podrska-u-vrijednosti-od-10-000-km-udruzenju-renesansa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot