Otvorena šesta dm prodavnica u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 2. 3. 2017 u 14:47h

Banjaluka je bogatija za još jednu dm prodavnicu, čije otvorenje je upotpunila donacija u iznosu od 3.000 KM Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora.

Banjaluka, 2.3.2017. – Kompanija dm drogerie markt otvorila je šestu dm prodavnicu u Banjaluci, u Super Konzumu Borik, na adresi Aleja Svetog Save 69.

Nova prodavnica je uređena u skladu sa visokim standardima dm-a, kako bi se kupcima omogućio jedinstven i ugodan doživljaj kupovine. Moderno uređen ambijent ove dm prodavnice se prostire na 454 m², u kojem je kupcima na raspolaganju bogat asortiman proizvoda. Sve kupce do 4.3. očekuje -15% na ukupnu kupovinu, a do 9.3. imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti mašinu za pranje suđa, multimikser ili dm poklon kartice.

Povodom otvorenja nove prodavnice, kompanija dm je s namjerom da podrži razvoj lokalne zajednice u kojoj posluje, donirala 3.000 KM predstavnicima Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora iz Banjaluke. Ova donacija će pomoći u realizaciji aktivnosti koje ovaj Centar organizuje za djecu do 18 godina koja imaju neki vid oštećenja sluha.

„Otvorenjem dm prodavnica na novim lokacijama nastojimo da kupcima uvijek budemo bliže te da bogatim asortimanom kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, dm bude njihovon omiljeno mjesto ugodne kupovine. Donacijom koju smo danas uručili Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora ali i drugim društveno korisnim aktivnostima želimo doprinijeti i unapređenju života lokalne zajednice.” – izjavila je Dragana Erceg, regionalna menadžerica kompanije dm.

Dok su roditelji uživali u kupovini i brojnim pogodnostima, njihovi mališani družili su se sa omiljenim crtanim likovima na maloj dm zabavi. Radno vrijeme prodavnice je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat i nedjeljom od 9:00 do 16:00 sati.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 12336

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/otvorena-sesta-dm-prodavnica-u-banjaluci-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot