Open IPTV: Novi naslovi sa dobrim filmskim i dokumentarnim pričama

Objavljeno: 23. 2. 2017 u 20:54h

Još jedna ekskluzivna premijera na National Geographic kanalu, serija “Bezakonje na okeanima” stiže u ponedjeljak, 27. februara u 22.55 časova.

Snimak na Jutjubu prikazuje ribarski brod i čovjeka u moru koji je brutalno ubijen dok posada slavi. Karsten von Hoeslinje je privatni istražilac. Njegovo područje istrage je okean bez zakona. Potraga za ubicama će ga voditi oko svijeta, suočiće se sa piratima, trgovcima robljem i švercerima droge. Dok na Tajvanu njegova istraga počinje nesigurno, na Fidžiju se susreće sa mrežom misterije. Karsten počinje da se pita kuda ovaj slučaj vodi. Interesantan i napet serijal. Pred vama je šest epizoda u trajanju od 60 minuta.

U dramatičnom horor filmu “Megi”, koji je na programu u ponedjeljak, 27. februara, na kanalu HBO2 u 21.05 časova, zarazna epidemija zombija sije užas širom svijeta dok otac (Arnold Švarceneger) brine o svojoj zaraženoj kćerki (Abigejl Breslin) pokušavajući da je pripremi za neizbježno. Do trenutka u kom je nekrotična zarazna pandemija stigla do gradića u Americi i zarazila 16-godišnju Megi, vlasti su utvrdile određenu proceduru za oboljele od smrtonosnog virusa: udaljavaju ih iz društva i vode u posebna odjeljenja za izolaciju gdje se završava bolan i opasan preobražaj u mrtve koji hodaju. Vlasti ne govore o tome šta se dešava kasnije…

“Subura” istražuje svijet orgranizovanog kriminala u Rimu kroz priču gangstera poznatog kao Samuraj. On želi da pretvori obalu u Ostiji u kockarsku meku, i to uz zaštitu korumpiranog političara i moćnog kardinala. Svi lokalni šefovi mafije složili su se da rade za ovaj zajednički cilj. Ali mir ne traje dugo i surovi rat koji ubrzo izbije između bandi prijeti da uništi Samurajev san. Ovo je u najkraćem scenario fantastične kriminalističke priče koja je na programu u utorak, 28. februara 2017. godine na kanalu CINEMAX u 22.00 časova.

Fenomenalan scenario za još bolji film pod naslovom “Otkup za pamćenje”, kanal HBO prikazuje 1. marta u 21.55 časova.

Nakon saobraćajne nesreće koja je prelila čašu Kajlovih i Ejminih isfrustriranih roditelja, oni ih šalju u zahtjevnu školu u divljini za razmažene, raspuštene sinove i kćerke međunarodnih milijardera, koja se nalazi na osamljenom škotskom ostrvu. To je posljednja prilika da ovi privilegovani mladići i djevojke odrastu, zaborave na svoju nepromišljenost i preuzmu odgovornost za svoje živote – ili će ostati bez nasljedstva. Grupa zločinaca iznenada napada ostrvo, ubija profesore i čuvare, a povlašćene učenike uzima kao taoce sa ciljem da traži najveći otkup u istoriji u iznosu od milijardu dolara…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1241

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-novi-naslovi-sa-dobrim-filmskim-i-dokumentarnim-pricama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])