Još pet dana do kraja velike m:tel Frend nagradne igre

Objavljeno: 23. 2. 2017 u 21:03h

Veliko finale nagradne igre „Frend plan za novi stan“ kompanije m:tel zakazano je za 28. februar sa početkom u 17.10 časova kada će na programu RTRS-a biti izvučen srećni dobitnik glavne nagrade – stana.

„Frend plan za novi stan“ je nagradna igra namijenjena svim m:tel Frend korisnicima sa mjestom prebivališta u BiH koji aktiviraju jedan od Frend tarifnih planova.

Nagradna igra je pokrenuta 7. novembra 2016. godine. Svi vi koji ste u tom periodu aktivirali jedan od Frend tarifnih planova imate mogućnost da osvojite glavnu nagradu – stan u vašem gradu, a priliku da učestvuju još uvijek imaju svi m:tel Frend korisnici koji aktiviraju jedan od Frend tarifnih planova do 28. februara u 12.00 časova.

Pored glavne nagrade, u nagradnoj igri se sedmično i mjesečno dodjeljuju Huawei uređaji, Huawei P9 lite i Huawei P9 pametni telefoni.

Frend tarifni planovi će i dalje biti dostupni m:tel prepaid korisnicima,  zahvaljujući kojim će i dalje moći planirati potrošnju i ostvariti uštede.

MOĆNI Frend je tu za one koji svoj mobilni telefon ne štede, koriste ga do maksimuma. Uz ovaj tarifni plan, po cijeni od 19 KM dobijate: 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.

MUDRI Frend je za sve one koji uvijek pronalaze pravu mjeru. Za 12 KM uz ovaj plan dobijate: 100min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta.

NEUMORNI Frend postaće pravi prijatelj svima koji su po cijeli dan onlajn. U ovom Frend planu po cijeni od 12 KM, dobijate 1 GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook.

SNALAŽLJIVI Frend dovoljan je da zadovolji osnovne potrebe za komunikacijom. U ovom planu za 8 KM dobijate 80 minuta i 80 SMS-ova.

Više o nagradnoj igri pronađite na http://www.mtel.ba/single-article/3569.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1060

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/jos-pet-dana-do-kraja-velike-mtel-frend-nagradne-igre/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])