Pickbox i Open vam predstavljaju 2. sezonu serije „Milijarde“

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 20:32h

Dugoočekivana serija Milijarde (Billions) se nakon uspješne prve sezone vraća u punom sjaju. Ako možemo da opišemo ovu seriju u dvije riječi onda bi to definitivno bile moć i novac. Dok je u prvoj sezoni serije Milijarde slogan glasio „Moć je univerzalna valuta“, druga sezona koja 20. februara počinje na Pickboxu, najavljena je mračnim proročanstvom – „Moćni će pasti“.

O čemu se radi u seriji?

Prvi čovjek ima neograničena finansijska sredstva, a drugi za sebe tvrdi da nema šta da izgubi. Prvi je kralj investicionih fondova i potencijalni kriminalac, a drugi uspješni advokat koji kriminalce visokog kalibra privodi pravdi. Prvi akter ove priče zove se Bobi Akselrod – harizmatičan je, šarmer, umalo da padne kao žrtva napada na njujorške blizance 11. septembra, a portretira ga uvijek sjajni Dejmijan Luis. Lice pravde predstavlja Čak Rouds, čovjek s dubokim podočnjacima, sado-mazo porocima, ne tako dobre naravi, a stvarna osoba koja se krije iza ove uloge je zastrašujuće uvjerljivi Pol Đamati.

Serija je inspirisana stvarnim osobama. Iako su odgovorni tvorci serije porekli direktnu povezanost sa stvarnim životom, „Njujork Post“ je otkrio da postoji previše podudarnosti sa životima dva čovjeka. Pričamo o američkom advokatu Pritu Bareri i njegovoj bici sa menadžerom i osnivačem „SAC Kapital“, velike grupe hedž fondova. Međutim, ako vam otkrijemo ko je pobijedio u toj bici, neće vam biti interesantno da gledate Milijarde.

Ako još uvijek niste gledali prvu sezonu, imate još malo vremena da je pogledate u našoj Pickbox videoteci a onda je svi zajedno možemo premijerno gledati večeras, 20.02.2017, dok nas druga epizoda očekuje 27. februara.

Zaronite u svijet pravih igrača već danas uz Pickbox!

Aktivaciju Pickbox usluge možete izvršiti odlaskom na m:tel prodajno mjesto ili putem Open IPTV glavnog menija: opcija SHOP. Za pomoć u aktivaciji pozovite korisnički servisa koji radi 24 časa dnevno: 0800 50 000.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1373

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/pickbox-i-open-vam-predstavljaju-2-sezonu-serije-milijarde/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot