Open vam predstavlja još jednu HBO premijeru

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 20:49h

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove serije „Gluvarenje“, koja će na HBO kanalu, u sklopu ponude Open IPTV-ja, biti emitovana u ponedjeljak, 20. februara u 21.30 časova.

Radnja je djelimično inspirisana Holmsovim ličnim iskustvom u stend-ap komediji i prati Pita (Holms), komičara u usponu. On saznaje da ga žena Džesika (Loren Lapkus) vara, zbog čega je primoran da se preseli u Njujork i počne da juri svoj san da postane komičar. Našavši se potpuno nespreman u gradu koji nije za one sa slabim srcem, Pit, koji je nekada vodio ušuškani život, uči teške lekcije o životu i komediji, usput upoznajući razne stend-ap komičare, od ciničnog gurua Artija Langa preko urnebesnog provokatora Ti Džej Milera, do dobronamjerne motivatorke Sare Silverman i mnogih drugih. Pokušavajući da skrpi kraj s krajem gluvareći na kaučima drugih ljudi (otuda i naziv serije), Pit pronalazi dobrotu na najneobičnijim mjestima, postajući neko ko je malo blagonakloniji prema haotičnosti života. Ljubavno pismo za stend-ap komediju, „Gluvarenje“ je serija o otkrivanju humora, ljepote i šarma u ludoj jazbini lopova kakva je njujorška stend-ap scena.

Pit Holmes i Džud Apatou su izvršni producenti ove serije koja crpi inspiraciju iz Holmesovih ličnih komičarskih iskustava nudeći pogled iza kulisa na nepredvidiv svijet stend-ap komedije. Apatou takođe režira prvu i osmu epizodu. Izvršni ko-producent je Džuda Miler; a producenti su Oren Brajmer, Džoš Čerč, Igor Srbaščik i Dejv Ret.

Serija će se nakon premijere, emitovati svakog ponedjeljka u 21.30 časova, a već sutradan biće dostupna i u HBO videoteci.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnom Open IPTV HBO paketu na poziciji 701.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1195

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-vam-predstavlja-jos-jednu-hbo-premijeru/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot