Stiv Džobs: Čovjek u mašini

Objavljeno: 10. 2. 2017 u 20:30h

Vijest koja će obradovati sve ljubitelje dokumentarnog filma, Epl uređaja i harizmatične ličnosti Stiva Džobsa, je da se dokumentarni film pod nazivom „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“ premijerno prikazuje u okviru m:tel Open IPTV-a na kanalu HBO u četvrtak, 16. februara u 21.35.

U prepoznatljivoj crnoj rolki i plavim farmerkama, lik Stiva Džobsa je sveprisutan. Ali ko je bio na bini ispod ogromnog ajfona? Zašto se tuga raširila svijetom kad je on umro? U filmu „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“, Oskarom nagrađeni reditelj Aleks Gibni prikazuje kritički osvrt na Džobsa, diveći mu se kao ikonoklastičkom geniju i javno ga optužujući da je licemjerni tiranin.

Film je iskrena priča o Eplovoj legendi i obiluje intervjuima obavljenim sa šačicom onih koji su mu bili bliski u raznim fazama njegovog života. „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“ predstavlja snažan portret njegovog naslijeđa i našeg odnosa sa kompjuterom. Raskrinkava mit veći od života koji je namjerno stvorio i ispituje istrajnost njegovih dostignuća koja nastavljaju da oblikuju kulturu Silicijumske doline sve do danas.

Ukoliko se slučajno desi da propustite premijeru ovog brilijantnog filmskog ostvarenja, ne brinite. m:tel Open HBO videoteka je adresa gdje ćete ga moći naći i gledati ponovo i ponovo.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1428

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/stiv-dzobs-covjek-u-masini/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot