Ne propustite novu sezonu serije „Djevojke“

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 21:08h

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, šeste, a ujedno i posljednje sezone serije „Djevojke“, nastale u HBO produkciji, koja će na HBO kanalu u sklopu m:tel Open IPTV-ja biti emitovana u ponedjeljak, 13. februara u 21.00.

U finalnoj sezoni Emijem nagrađene HBO-ove humorističke serije „Djevojke“, autorke i glavne glumice Lene Danam, četiri dobro poznate prijateljice pokušavaju da napokon postanu žene kakve su se oduvijek zamišljale. Hana uživa u novom poslovnom uspjehu nakon učešća u Motu u prošloj sezoni, dobivši savršeni zadatak koji bi mogao dramatično da promijeni tok njenog života. Marni, sada u vezi sa Rejem, teži da održi svoju nezavisnost poslije razvoda sa Desijem. Džesa i Adam su u vezi i odlučuju da uplove u kreativni projekat da bi kanalisali svoju strast, što može postati izvor sukoba. Radeći novi posao u marketinškoj agenciji, Šošana uviđa da joj karijera ide u pravom smjeru, ali shvata da je prijateljstva možda vuku unazad.

Osim Lene Danam, koja glumi Hanu, glumačka postava uključuje Alison Vilijams kao Marni, Džemimu Kirk kao Džesu, Zosiju Mamet kao Šošanu, Aleksa Karpovskog kao Reja, Adama Drajvera kao Adama, Endruja Ranelsa kao Ilaju i Ibonu Mos-Bakrača kao Desija.

Serija je osvojila nagradu Emi za najbolju glumačku postavu u humorističkoj seriji, a do sada je dobila 15 nominacija.

„Djevojke“ , nakon preimjere, možete pratiti  svakog ponedjeljka od 21 čas, a već sutradan ujutro biće dostupne i putem HBO videoteke.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih serija, sigurno ste već odavno korisnik Open IPTV dodatnog paketa koji uključuje tri HBO kanala. A ukoliko to još niste, a želite kvalitetan cjelodnevni TV sadržaj, pravo je vrijeme da posjetite jedno od m:tel prodajnih mjesta.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim m:tel Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1392

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/ne-propustite-novu-sezonu-serije-djevojke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])