Objavljena imena dobitnika PRO PR Awards iz BiH

Objavljeno: 23. 1. 2017 u 22:22h

Međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koji djeluje u sklopu PRO PR konferencije,  prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Evropi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Bosne i Hercegovine su: Ilarija Bašić (Mita Group), Nikolina Zeljko (Spark poslovni park), Ratko Kovačević (Uprava za indirektno oporezivanje).

Najboljom menadžericom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld, a pobjedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odnio je Grad Šibenik.

U povodu obilježavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodijeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacijskom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obilježavanja desete godišnjice konferencije, a namijenjena su pojedincima koji su na poseban način doprinijeli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacijski stručnjak iz regije i svijeta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.

„Izuzetna mi je čast što ćemo 15. godišnjicu PRO PR konferencije obilježiti svečanom dodjelom priznanja pojedincima koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija.“,  rekao je ovom prigodom predsjednik organizacijskog odbora PRO PR konferencije, Danijel Koletić.

Svečana dodjela priznanja PRO PR Awards održaće se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila 2017. u Termama Tuhelj  u Hrvatskoj.

Unikatne statue namijenjene dobitnicima izradiće studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Dobitnici priznanja PRO PR Awards 2017:

1. Jasmina Roškar, Pošta Slovenije

2. Sebastjan Šik, Luka Koper

3. Aleš Udir, Iskratel

4. Prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu

5. Violeta Colić, Komunikacijski ured Colić, Laco  i partneri

6. Dražen Dretar, Grad Varaždin

7. Ilarija Bašić, MITA group

8. Ratko Kovačević, Uprava za indirektno oporezivanje BiH

9. Nikolina Zeljko, Spark poslovni park Mostar

10. Prof.dr.sc. Tamara Vlastelica, Sveučilište u Beogradu

11. Andrea Váci, Grad Subotica

12. Arsen Rudan, Air Serbia

13. Evridika Nikolovska, Telekom Makedonije

14. Natalija Milić, Molson Coors-Pivara Trebjesa

15.  Francis Ingham, PRCA

16. Toni Muzi Falconi, Methodos

17. Yogesh Joshi, Organizacija poslovnih komunikatora Indija

18. Ingrid Vogl, Udruženje za odnose s javnošću Austrije

19. Elena Zelinskaya,  Rusija

20. Maxim Behar, ICCO PR

21. Mohamed Essa M Al Fadala, Olimpijski odbor Katara

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1561

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/objavljena-imena-dobitnika-pro-pr-awards-iz-bih/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot