Novi brojevi m:tel Call centra

Objavljeno: 16. 1. 2017 u 22:41h

Call centar kompanije m:tel je jedan od servisa koji vam je na raspolaganju svih 365 dana u godini, u bilo kom dijelu dana, a uvijek nasmijani i raspoloženi operateri su tu da vam daju potrebnu informaciju ili pomognu da riješite neki problem.

Uz nove korisničke brojeve, sada možete još brže i jednostavnije doći do željenih informacija i podrške iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, interneta ili IPTV usluga.

0800 50 000 pozovite ukoliko ste privatni korisnik postpaid i fiksne telefonije, interneta ili Open paketa.

0800 50 300 je namijenjen poslovnim korisnicima, a

066 10 10 10 je za prepaid korisnike.

Putem m:tel Call centra, u proširenom meniju usluga, takođe, možete dobiti i informacije o stanju na računu, kupiti određene tarifne opcije, izvršiti automatska podešavanja ili koristiti uslugu „Uključenje na riječ“.

Za sve dodatne informacije pozovite m:tel Call centar već sad.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3387

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novi-brojevi-mtel-call-centra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])