Najnovija ponuda iz Opena

Objavljeno: 11. 1. 2017 u 22:05h

Uživajte uz m:tel Open pakete koji vam nude neograničene razgovore u fiksnoj i mobilnoj mreži, postojan i brz internet, te fantastičan IPTV sadržaj. Upotpunite ugođaj i sa nekim od najmodernijih uređaja iz naše ponude, a ovog mjeseca vam posebno izdvajamo Tesla TV na 12 beskamatnih rata.

Odlučite li se za jedan od m:tel Open paketa do 10.2.2017, dobićete odličan popust na pretplatu – 0,99 KM tri mjeseca. Ukoliko vam je potreban nov televizor, iskoristite ponudu mjeseca i odaberite Tesla 32”HD LED TV  na rate, koji uz Open Trio Standard iznosi samo 13 KM mjesečno.

Podsjećamo vas da i dalje imamo posebnu ponudu za postojeće Open korisnike. Naši vjerni korisnici mogu uživati u bogatim sadržajima dva dodatna IPTV kanala na godinu dana: HBO i Cinemax sa 5 filmskih kanala i videotekom, potpuno besplatno prvih 6 mjeseci, a preostalih 6 po cijeni iz cijenovnika.

Iskoristite sve prednosti Opena i uživajte u bogatom TV programu uz popuste na pretplatu ili uz odličan Tesla televizor.

Uslovi i detalji ponude su dostupni na m:tel prodajnim mjestima i putem korisnickog servisa 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1361

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/najnovija-ponuda-iz-opena/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot