M:tel praznična darivanja

Objavljeno: 16. 12. 2016 u 21:51h

Noseći sa sobom prigodne poklone i praznični duh, m:mrazice su posjetiocima tržnih centara u Bijeljini, Prijedoru, Doboju i Banjaluci i tako uljepšale decembarske dane.

Uz poslastice i fotografisanje u prazničnom okruženju, posjetioci su imali priliku i da saznaju na koji način mogu ostvariti značajne uštede prilikom biranja paketa iz Open IPTV ponude.

U vrijeme darivanja kompanija m:tel odlučila je posebnim prazničnim ponudama razveseliti svoje korisnike, ali i sve oni koji to namjeravaju da postanu. Ukoliko već koristite Open usluge m:tel je pripremio pravu poslasticu, dva dodatna IPTV paketa na godinu dana: HBO i Cinemax sa 5 filmskih kanala i videotekom, potpuno besplatno prvih 6 mjeseci, a preostalih 6 po cijeni iz cijenovnika.

Za one koji se još uvijek nisu odlučili za svoj paket, ali bi voljeli da uživaju u čarima naprednog gledanja televizije, tu je pretplata od 0,99 KM tokom prva tri mjeseca, kao i HBO paket koji dobijate na poklon tokom dvije godine.

Open paketi donose vam veliki izbor kanala, najbolje sadržaje američke i evropske produkcije, kao i korištenje svih pogodnosti televizije. Sada željene sadržaje možete pauzirati, premotavati, snimati i zatim naknadno gledati.

Sve potrebne informacije u vezi Open IPTV paketa možete pronaći na stranici open.mtel.ba ili putem korisničke linije 080 050 005.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1423

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-praznicna-darivanja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot