Open IPTV – Pregršt dobrih filmova i sportskih sadržaja

Objavljeno: 15. 12. 2016 u 21:01h

“Staklena brada”, radni je naslov filma koji nam donosi priču o bivšem šampionu u boksu koga je napustila sreća.Spletom okolnosti, mora da bira između prijateljstva i ambicije kada mu smjeste ubistvo. Nakon što je izgubio u petoj rundi, bokser Bad Gordon izašao je iz žiže javnosti. On sada živi u oronulom stanu u Nju Džersiju sa djevojkom i žudi za nekadašnjom slavom na Menhetnu. U pokušaju da se vrati u igru, on sklopi dogovor sa pokvarenim restauratorom. Ali brze prevare rijetko donose laku zaradu i, kada mu posljedice njegovih poslovnih dogovora dođu glave, Bad mora da izabere između intergriteta i ličnih ambicija. TV CINEMAX, 16.12. u 20.00 časova

Ekskluzivno na TV HBO možete pogledati film “Povratnik”, koji je na programu u srijedu, 21, decembra 2016. godine u udarnom terminu od 20.00 časova. Oko 1820-ih godina, legendarni Hju Glas (Leonardo Dikaprio) odlazi u ekspediciju istraživanja netaknute divljine, ali mora da se bori za opstanak nakon što ga je napao grizli, a članovi tima ostavili da umre. Inspirisan stvarnim događajima, „Povratnik“ je sveobuhvatno prožimajuće kinematičko iskustvo koje prikazuje epsku avanturu jednog čovjeka i izuzetnu snagu ljudskog duha. U ekspediciji po netaknutoj američkoj divljini, legendarnog istraživača Hjua Glasa je brutalno napao medvjed da bi ga članovi njegovog tima kasnije ostavili da umre. Pokušavajući da preživi, Glas doživljava nezamislivu tugu kao i izdaju od strane svog prijatelja Džona Ficdžeralda. Čista volja i ljubav prema porodici pokretali su Glasa da preživi surovu zimu u neumornoj potrazi za opstankom i spasenjem. Reditelj i koscenarista ovog filmskog ostvarenja jeste čuveni oskarovac Alehandro Gonzalez Inaritu.

Još jedan holivudski klasik, ovaj put film “Nepobjedivi”, na programu je u srijedu,21. decembra, u terminu od 16.45 časova na kanalu HBO 2. Južnoafrička Rebublika, 1995. Nakon što je preživio godine zatvora u kojem je bio zato što se borio da prekine nepravdu, Nelson Mendela predvodi svoju zemlju u pobjedi protiv aparthejda i biva izabran za predsednika zemlje, ali 50 godina mržnje i dalje dijele njegovu zemlju. Mendela se zato obraća Fransoazu Pijenaru, kapitenu „Springboksa“, nacionalnog ragbi tima Južne Afrike – i dugogodišnjeg simbola bjelačke represije. Uz minimalne šanse za uspjeh, Mendela, Pijenar i „Springboks“ ujedinjuju 43 miliona Južnoafrikanaca u jednu naciju – naciju koja sanja da osvoji svjetski kup u ragbiju!

Pored bogatog filmskog i dokumentarnog programa, Open IPTV nudi i raznovrsne sportske sadržaje, pa tako predlažemo – Decembar 2016 na Eurosportu.

Eurosport uzbudljivu 2016. godinu završava u velikom stilu, na najljepšim brdima i stazama FIS Svjetskog kupa. Fantastični vikendi su pred gledaocima Eurosporta, tokom kojih će uživati u alpskom skijanju, biatlonu, skijaškom trčanju, ski skokovima i nordijskoj kombinaciji. Pomenuta takmičenja su uvod za najvažnije takmičenje u decembru, za turneju “Četiri skakaonice”.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1201

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-pregrst-dobrih-filmova-i-sportskih-sadrzaja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot