„Prepoznaj ženu u meni“ – ljepota je u različitosti

Objavljeno: 30. 11. 2016 u 16:45h

U Banjaluci je 29. novembra 2016. godine održana jedinstvena modna revija, kao specifičan i višeznačan doprinos obilježavanju 3. decembra, Međunarodnog dana lica sa invaliditetom.

Modnu pistu koja se ovoga puta našla u Muzeju savremene umjetnosti, uljepšalo je 26 žena  koje su nosile raznolike modne kreacije, a svojim šarmom i ljepotom očarale posjetioce ovog nesvakidašnjeg događaja. Zajedničkim nastupom, dame koje su i osobe s invaliditetom i one bez invaliditeta, ovom revijom poslale su poruku kojom podsjećaju na položaj žena sa invaliditetom i njihovu uključenost u društvene tokove.

Reviju, čiji su organizatori  Udruženje žena sa invaliditetom „Nika“ i Udruženje omladine sa invaliditetom „Infopart“, uz podršku Muzeja savremene umjetnosti, otvorio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, a njoj su prisustvovali predstavnici brojnih institucija, kompanija i zainteresovanih građana.

Ovom događaju, kao i ovoj višestruko ranjivoj društvenoj grupi, podršku je dala i kompanija m:tel, poslavši tako poruku koja je ujedno i bila cilj ovog događaja, a to je upravo poruka o potrebi promjene percepcije o osobama sa invaliditetom u našem društvu, što se ova kompanija kroz svoje društveno odgovorne aktivnosti trudi konstantno da podržava i prati.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1322

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/prepoznaj-zenu-u-meni-ljepota-je-u-razlicitosti/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot