Neumorni Frend – nikada ne spava, stalno je u pokretu i onlajn

Objavljeno: 26. 11. 2016 u 18:28h

Popularnost drušvenih mreža, razvoj smartfona i sve veći protok podataka mobilnog interneta inspirasili su posebnu kategoriju „neumornih“ korisnika. Internet im služi kao oruđe za komunikaciju, zabavu i izražavanje svog identiteta. Svakodnevno otkrivaju mogućnosti na globalnoj mreži i lako vladaju svim vještinama u digitalnom svijetu. Koriste sve prednosti dostupnosti onlajn sadržaja, pa im internet pomaže i u obrazovanju.

Takva vrsta korisnika je neprekidno u pokretu i non-stop imaju potrebu da bude onlajn. Po cijeli dan su na društvenim mrežama i ne ispuštaju svoj smatfon iz ruku. Oni slijede najnovije tehnološke trendove, a i moda je neizostavni dio njihovog stila. Stalno prate dešavanja na intenetu, postavljaju statuse na Facebook, fotografije na Instagram, video sadržaj na Youtube-u. Baš zbog toga su im potrebni gigabajti mobilnog interneta.

Umjesto tradicionalnih medija, kao pravi pripadnici digitalne generacije, informišu se isključivo putem interneta. Na svom najnovijem smarfonu imaju instalirano na desetine aplikacija i igrica, a neprestano preuzimaju nove. Ne mogu zamisliti da su oflajn nijednog momenta, pa neumorno postaju, lajkaju, tvitaju, fejvaju i povezani su na internet 0-24h. Mobilni telefon je prvo što uzimaju u ruke kada se probude i posljednje što odlažu, kada se u „sitne“ sate ipak odluče da je vrijeme za spavanje.

Ukoliko si i ti ovakav tip korisnika, često koristiš smartfon, po cijeli dan i noć si onlajn i u pokretu, u kompaniji m:tel imaju pravo rješenje za tebe. Upravo za tebe kreirali su Neumorni Frend plan, u kojem dobijaš 1 GB mobilnog interneta i neograničen Facebook, u periodu od 30 dana, po cijeni od samo 12 KM.

Ako se odlučiš na izbor ovog Frend plana ostvarićeš veliku uštedu u komunikaciji na mjesečnom nivou, a Neumorni Frend postaće tvoj najbolji prijatelj. Aktiviranjem Neumornog Frenda u prilici si da osvojiš sjajne nagrade, jer je u toku velika nagradna igra „Frend plan za novi stan“, o kojoj više detalja možeš saznati ovdje.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1120

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/neumorni-frend-nikada-ne-spava-stalno-je-u-pokretu-i-onlajn/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot