Iskoristite ponudu mjeseca i ponesite svoj omiljeni TV sadržaj gdje god da krenete

Objavljeno: 18. 11. 2016 u 20:02h

Zahvaljujući usluzi Open To Go kompanije m:tel sada vaš omiljeni televizijski program možete ponijete sa sobom gdje god to poželite. Praćenje omiljenog TV sadržaja više nije problem ni kada se vozite u gradskom prevozu, kada ste na vikendici, na selu ili u čekaonici…

Open to go vam sada pruža mogućnost da pored klasičnog TV ekrana u kući, odaberete da gledate televiziju na još jednom uređaju, na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu… i tako ponesete vaš omiljeni film, seriju ili informativnu emisiju sa sobom.

Ako se za Open odlučite u narednom periodu takođe vas očekuju lijepa iznenađenja: tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM i posebna ponuda mjeseca – dvije godine gratis Pickbox videoteke!

Pickbox – Videoteka budućnosti – predstavlja neograničeno uživanje u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama, a uz aktuelnu Open ponudu možete uživati uz Pickbox potpuno besplatno naredne dvije godine.

U novembru, između ostalog sadržaja, preporučujemo TV serije Afera, Dobra žena, Svemirska krstarica Galaktika i Bul.

Ponuda popusta na pretplatu važi do 10.01.2017. godine, a Pickbox ponuda mjeseca važi do 10.12.2016. godine za sve nove korisnike Open paketa koji podnesu zahtjev za uključenje jedne ili više novih usluga u Open paket usluga ili spoje postojeće pojedinačne usluge/pakete usluga u novi Open paket usluga uz ugovor na 24 mjeseca. U cijenu mjesečne  pretplate uključen  je PDV.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1050

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/iskoristite-ponudu-mjeseca-i-ponesite-svoj-omiljeni-tv-sadrzaj-gdje-god-da-krenete/||claudebot