Šta sve možeš ako si m:tel Frend?

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 20:10h

Ako si Frend možeš izabrati jedan od Frend tarifnih planova, te tako isplanirati svoje troškove i značajno uštediti.  Aktiviraj Moćni, Mudri, Neumorni ili Snalažljivi Frend tarifni plan putem servisa Moj meni pozivom na *100#. Odluči se za paket koji najviše odgovara tvojim potrebama. Po cijenama koje odgovaraju tvom budžetu uživaj u bonusima za razgovore, SMS- ovima, neograničenom internetu ili neograničenom Facebook-u ili Viber-u, u zavisnosti od toga koji plan odabereš.

Aktivacijom nekog od Frend tarifnih planova automatski postaješ učesnik velike nagradne igre pod nazivom Frend plan za novi stan, koja ti pruža priliku da svake sedmice osvojiš Huawei P9 lite, svakog mjeseca Huawei P9, a na kraju nagradne igre, 28.02.1017, jedan srećni Frend će postati vlasnik stana.

Ako si Frend možeš uživati i u neograničenim noćnim razgovorima, jer Frend Noćne priče su tu za sve one koji ne žele da spavaju ili za one koji ne mogu da spavaju. Pozivom na *100# aktiviraj Frend tarifnu opciju Noćne priče i razgovaraj neograničeno u m:tel mobilnoj mreži, svaku noć od 22.00 do 06.00 časova, u periodu od 30 dana, za samo 8 KM.  Ova ponuda važi do 31.12.2016.

Ako još uvijek nisi, želiš da postaneš Frend, a ako to učiniš do kraja novembra 2016. godine, uz Frend startni paket koji iznosi 4 KM, na računu dobijaš 4 KM bonusa, koji vrijede 30 dana,  i tri mjeseca besplatnog Viber saobraćaja od trenutka aktivacije broja.

Ako želiš da postaneš Frend, a zadržiš svoj broj iz neke druge mreže, i za to postoji jednostavno rješenje – zadrži broj, promjeni mrežu i započni svoju Frend avanturu jer te u m:tel Frendu očekuje mnogo dobrih stvari. Za početak  dobijaš internet paket dobrodošlice od 3GB, 1GB mobilnog interneta dobijaš prilikom aktivacije broja, a preostalu količinu svakih 30 dana po 1GB. Ova akcija traje do 31.12.2016. godine.

Sve detalje o ovim i svim aktuelnim m:tel Frend ponudama potražite na www.mtel.ba ili besplatno pozovite m:tel Call centar na 066 10 10 10.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1278

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/sta-sve-mozes-ako-si-mtel-frend/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot