Nikad bolja prilika za Open

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 18:14h

Da nikada nije bila bolja prilika za Open potvrđuje i činjenica da iz Opena stiže još dobrih vijesti koje će vas oraspoložiti i zagrijati u zimskim danima koji slijede. Uz Open i ovog puta stižu neodoljive ponude: tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM i posebna ponuda mjeseca – dvije godine gratis Pickbox videoteke!

Pickbox – Videoteka budućnosti – predstavlja neograničeno uživanje u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama, a uz aktuelnu Open ponudu možete uživati uz Pickbox potpuno besplatno naredne dvije godine.

Uz m:tel Open Pickbox videoteku možete da uživaju u svjetskim premijerama, odmah nakon prikazivanja u Americi, imate opciju izbora od više hiljada sati programa, koje možete gledati kada god vi to želite, koliko god puta želite i bez prekida reklamama.

Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Naravno, tehnički aspekt Open platforme dozvoljava da sve sadržaje gledate u bilo koje doba dana, da ih pauzirate premotavate ili vraćate na početak, a sve to neograničen broj puta u mjesecu.

Ponuda popusta na pretplatu važi do 10.01.2017. godine, a Pickbox ponuda mjeseca važi od 11.11. do 10.12.2016. godine za sve nove korisnike Open paketa koji podnesu zahtjev za uključenje jedne ili više novih usluga u Open paket usluga ili spoje postojeće pojedinačne usluge/pakete usluga u novi Open paket usluga uz ugovor na 24 mjeseca. U cijenu mjesečne  pretplate uključen  je PDV.

Za više informacija pozovite 0800 50 005.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1324

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nikad-bolja-prilika-za-open-2/||claudebot