Velika nagradna igra kompanije m:tel – “Frend plan za novi stan!”

Objavljeno: 7. 11. 2016 u 21:39h

Kompanija m:tel je u ponedjeljak, 7. novembra na konferenciji za medije u Banjaluci predstavila veliku nagradnu igru pod nazivom „Frend plan za novi stan!“.

Konferenciji je prisustvovao Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel koji je predstavio nagradnu igru i naveo razloge njenog orazganizovanja.

„Od kompanije m:tel ste navikli na dobre vijesti, a navikli ste i na to da kreiramo različite ponude prilagođene različitim grupama korisnika. Nagradna igra „Frend plan za novi stan!“ objedinjuje te dvije činjenice jer ćemo upravo zahvaljujući našoj usluzi namijenjenoj Frend korisnicima – Frend tarifnim planovima, obradovati i nagraditi mnoge korisnike u naredna četiri mjeseca“, izjavio je Đorđe Mišić.

Nagradna igra „Frend plan za novi stan!“ će trajati od 7. novembra 2016. godine, do 28. februara 2017. godine, kada će biti izvučena glavna nagrada – stan u opštini iz koje bude srećni dobitnik.

Pored glavne nagrade, u toku trajanja nagradne igre, biće dodjeljeno 20 Huawei pametnih telefona. Svake sedmice će biti izvučen dobitnik telefona Huawei P9 Lite, a na kraju svakog mjeseca dobitnik telefona Huawei P9.

Nagradna igra je namijenjena m:tel prepaid, odnosno Frend korisnicima, sa mjestom prebivališta u Bosni i Hercegovini, koji u periodu trajanja igre aktiviraju jedan od četiri Frend tarifna plana. Učešće u ovoj nagradnoj igri je veoma jednostavno – dovoljno je aktivirati jedan od Frend tarifnih planova, Mudri, Moćni, Snalažljivi ili Neumorni Frend, putem servisa Moj meni, pozivom na *100#, čime automatski postajete učesnik nagradne igre.

Frend tarifni planovi su nova usluga, odnosno, ponuda kompanije m:tel namijenjena prepaid korisnicima, zahvaljujući kojima korisnici mogu da isplaniraju svoju komunikaciju i ostvare veliku uštedu. Frend tarifni planovi sadrže miks bonusa razgovora, SMS-ova, besplatnog interneta, ili besplatan Viber ili Facebook, u zavisnosti koji plan odaberete.

Dobitnici nagradne igre će biti izvučeni putem kompjuterske aplikacije, metodom slučajnog odabira. Dobitnici sedmične i mjesečne nagrade ostaju u konkurenciji za glavnu nagradu, a obnova Frend planova tokom četiri mjeseca trajanja  nagradne igre povećava šansu za dobitak glavne nagrade.

Pravila nagradne igre kao i detaljne informacije o Frend tarifnim planovima možete pronaći na web stranici kompanije m:tel na adresi www.mtel.ba.

Uključite se i vi u nagradnu igru. Isplanirajte FREND i ugrabite priliku da osvojite stan ili neki od izuzetnih Huawei pametnih telefona!

 

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2306

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/velika-nagradna-igra-kompanije-mtel-frend-plan-za-novi-stan/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot