Uživajte uz bogat sadržaj Open IPTV-ja

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 16:18h

Nove ponude Open IPTV-ja…

Televizijski kanal HBO 3 nastavlja megapopularni serijal “Tajni život Merilin Monro”. 2. dio možete pogledati 30.10.2016. u 22.25 časova.

Keli Garner glumi legendarnu Merilin Monro u mini-seriji punoj strogo čuvanih tajni. Suzan Sarandon glumi Merilininu najveću tajnu, majku Gledis, koja je mnogo vremena provela u bolnici za psihijatrijske bolesti. „Tajni život Merilin Monro“ počinje portretom mlade Norme Džin Mortenson dok sa rasijanom majkom živi bez pažnje i ljubavi. Uprkos svemu, Norma Džin je stasala u zabavnu, pametnu i ambicioznu ženu, koja je ubrzo postala simbol jednog doba. Dok je njena slava rasla, sva tri braka su se raspala prilično javno, uključujući vezu sa Džoom Dimađom i Arturom Milerom. Dok Merilin brine o majci, izluđuje je njena opsjednutost predsjednikom Džonom F. Kenedijem …

Ekskluzivnu premijeru filma “Most špijuna” možete pogledati u ponedjeljak, 31.otobra 2016. godine u 13.55 časova na TV HBO.

Dramatični triler čija se radnja dešava u pozadini niza istorijskih događaja, „Most špijuna“ govori o Džejmsu Donovanu (Tom Henks), bruklinskom advokatu koji biva uvučen u sam centar Hladnog rata kad ga CIA pošalje na gotovo nemoguću pregovaračku misiju da dogovori puštanje zarobljenog američkog pilota. Visok rizik i neizvjesnost pokreću priču inspirisanu istinitim događajima koji ističu u prvi plan čovjeka koji je rizikovao sve i živopisno oživljavaju njegovo lično putovanje. „Most špijuna“ je režirao Stiven Spilberg, a scenario su napisali Met Čarman i Itan i Džoel Koen.

Već smo navikli da nas TV kanal National Geographic Channel gotovo svakodnevno iznenadi novim premijerama u svom prebogatom televizijskom opusu. Ovaj put preporučujemo premijeru serije ”Ja sam buntovnik” koja je na programu u četvrtak, 3. novembra u 21.55 časova.

“Ja sam buntovnik” je dokumentarna serija o nepoznatim, ali ipak i ljudima koji su donosili promjene, dokazavši da se do promjena može doći samo kršenjem pravila. Četiri lika, četiri perioda, četiri svijeta: prvi fotograf mjesta zločina u Njujorku Vidži razotkriva organizovani kriminal u jeku gangsterskih ratova tokom prohibicije. Njegove fotografije mijenjaju način na koji se policija bori protiv kriminala. Genije za hemiju Aleksandar Šulgin sam je napravio laboratoriju u kojoj je stvorio 250 psihodeličnih droga, među kojima je i revolucionarni lijek za psihoterapiju pod imenom MDMA. Ali kad je MDMA izašao iz njegove laboratorije i završio na ulici kao droga “ekstazi”, Šulgin je započeo rat protiv Agencije za narkotike ne bi li zaštitio svoj najveći izum. Danas je MDMA najveća nada ljekara za liječenje posttraumatskog stresnog poremećaja. Kevin Mitnik je prvi haker koji je osamdesetih dospio na naslovne stranice. Koristio je svoje “društvene tehnike” u igri mačke i miša sa FBI. Poslije hapšenja, Mitnik je počeo da pomaže vladi u boljem razumijevanju kompjuterske bezbjednosti, a hakovanje je pretvorio u karijeru. Ove priče izgledaju različite, ali imaju nešto zajedničko: ljudi koji su spolja postali značajni u podzemlju. Iz tog mraka izrodila se svjetlost vodilja ka promjenama. Sedam epizoda u trajanju od 60 minuta samo na National Geographic kanalu.

“Velika pustoš”, naziv je dokumentarnog filma čiju premijeru svakakao treba pogledati na TV HBO 2, u petak, 4.11.2016. u 21.55 časova. „Velika pustoš“ je višestruko nagrađivano dokumentarno ostvarenje koje prenosi inspirativnu povratničku priču o šampionu u trkama psećih sanki, Lansu Makiju. Krivudajući kroz više od hiljadu kilometara arktičke najsurovije divljine, trka je jedna od najponosnijih aljaskih tradicija, i Lans Maki je njen najveći šampion. Trkanje psećih sanki je već generacijama duboko ukorijenjeno u njegovoj porodici. On je čovjek koji se borio sa beskućništvom, zavisnošću i rakom, ali se uvijek vraćao sankama.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1422

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/uzivajte-uz-bogat-sadrzaj-open-iptv-ja/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot