Komercijalna banka a.d. Banjaluka otvorila nove agencije u Istočnom Sarajevu

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 16:00h

S namjerom da približi svoje proizvode i usluge klijentima Komercijalna banka a.d. Banjaluka juče je 26.10.2016. u 11 časova svečano otvorila vrata svoje nove agencije u Istočnom Sarajevu, u ulici Spasovdanska br. 31.

Građanima i privrednicima na raspolaganju je savremeno opremljena agencija koja  će klijentima nuditi širok spektar kvalitetnih i savremenih proizvoda i usluga kreiranih u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.

Agenciju je zajedno sa predsjednikom Opštine Istočno Sarajevo Ljubišom Ćosićem otvorio predsjednik Nadzornog odbora Komercijalne banke a.d. Banjaluka  Marko Schneider koji se obratio prisutnima:

„U ime Komercijalne banke zahvaljujem vam se što ste došli na svečanost otvaranja naše nove agencije u Istočnom Sarajevu. Komercijalna banka kontinuirano radi na strategiji širenja poslovne mreže i osavremenjivanju proizvoda i usluga. Vjerujemo da će otvaranje agencije u Istočnom Sarajevu unaprijediti naše odnose sa postojećim i budućim klijentima i lokalnom zajednicom. Naglašavam da će banka u narednom periodu ulagati  u sve prisutnije  trendove digitanog okruženja, ali direktan odnos sa klijentom će nam uvijek biti prioritet“

unnamed-2

Povodom otvaranja nove agencije i društveno odgovornog djelovanja, Komercijalna banka je donirala 1.000,00 KM Udruženju roditelja i omladine „Vratite nam osmijeh“ iz Istočnog Sarajeva. U ime udruženja donaciju je primila Zdenka Marić.

Radno vrijeme novootvorene agencije je  od 8 do 16 časova radnim danom, i od 8 do 12,30 časova subotom, a u sastavu agencije se nalazi bankomat koji omogućava pristup sredstvima od 0-24h.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1954

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/komercijalna-banka-a-d-banjaluka-otvorila-nove-agencije-u-istocnom-sarajevu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])