Kompanija m:tel podržava Deveti internacionalni salon vina „Vinosaur 2016“

Objavljeno: 19. 10. 2016 u 17:42h

Deveti internacionalni salon vina “Vinosaur 2016” će ove godine biti održan 20. i 21. oktobra u Kristalnoj dvorani hotela “Bosna” u Banjaluci, u organizaciji kompanije “Frutela”. 

Kompanija m:tel je podržala ovu manifestaciju prepoznavši njen turistički, privredni, kulturni i edukativni značaj.

U proteklih osam godina, ova manifestacija okupila je preko dvije stotine izlagača sa prostora bivše Jugoslavije, Evrope i svijeta, a pored renomiranih vinarija, na ovoj respektabilnoj smotri učestvovalo je i gotovo 50 domaćih i stranih gastro izlagača. Tako će i ovogodišnji “Vinosaur” biti odlična prilika za stvaranje poslovnih kontakata.

Izlagači, kao i posjetioci “Vinosaura” će uz dobra vina i gastronomsku ponudu imati priliku da se upoznaju i sa odličnom ponudom kompanije m:tel, namijenjenoj upravo poslovnim korisnicima.

Radno vrijeme Devetog internacionalnog salona vina “Vinosaur 2016” će biti od 15 do 20 časova.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2143

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/kompanija-mtel-podrzava-deveti-internacionalni-salon-vina-vinosaur-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])