Nikad bolja prilika za Open

Objavljeno: 11. 10. 2016 u 19:32h

Već ste počeli razmišljati o hladnim danima koji su pred nama? Ko vas može najbolje usrećiti nego vaš pravi prijatelj – Open.  Uz Open ovog puta stižu i nove neodoljive ponude: tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM i posebna ponuda mjeseca – dvije godine gratis Sport TV paket.

Pored ove neodoljive ponude, u Openu vas još očekuju:

Open To Go, televizija za ponijeti

Pratite omiljene televizijske sadržaje na tabletu ili računaru ili mobilnom telefonu gdje god to poželite – potreban vam je samo Open IPTV u paketu i internet (WiFi ili mobilni telefon). Usluga je odlična kao dodatni TV u kući, a i nema dodatnih troškova internet saobraćaja: saobraćaj za gledanje Open To Go sadržaja se ne naplaćuje dodatno za korisnike m:tel mobilne mreže, niti im se oduzima od internet bonusa.

TV funkcije budućnosti

Uz Open IPTV možete pretvoriti svaki TV u SMART i koristiti YouTube, Facebook i Twitter na velikom ekranu. Takođe, uz to je moguće snimati sadržaje po želji, premotavati i gledati emisije ispočetka, pauzirati TV tokom gledanja i gledati istovremeno više kanala putem Mozaik TV funkcije.

Hiljade časova serija i filmova kad god poželite

Jedinstvena mogućnost praćenja najatraktivnijih filmskih i serijskih sadržaja, jednostavnim izborom iz liste stotina naslova, putem daljinskog upravljača i bez reklama. Posebno izdvajamo HBO OD videoteku i Pickbox, kao najveće i najkvalitetnije videoteke na ovim prostorima.

Bogata ponuda uređaja

Duo i Trio paketi  vam donose odličan izbor televizora, laptopa, fiksnih telefona i tableta na 12 beskamatnih rata. A uz Quadro možete odabrati i mobilne telefone i tako zaokružiti sve svoje potrebe za komunikacijom.

Ponuda popusta na pretplatu važi do 10.01.2017, a ponuda gratis dodatnog TV paketa Open IPTV Sport do 10.11.2016. za sve nove korisnike Open paketa koji podnesu zahtjev za uključenje jedne ili više novih usluga u Open paket usluga ili spoje postojeće pojedinačne usluge/pakete usluga u novi Open paket usluga uz ugovor na 24 mjeseca. U cijenu mjesečne pretplate uključen je PDV, za više informacija pozovite 0800 50 005.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1446

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nikad-bolja-prilika-za-open/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot