Mg Mivela voda nagrađena sa “Superior Taste Award” za 2016. godinu

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 20:43h

Mg Mivela voda, jedina prirodna mineralna voda koja je svrstana u  top tri svjetske funkcionalne vode, nagrađena je još jednim prestižnim priznanjem „Superior Taste Award” za 2016. godinu koju dodjeljuje (iTQi)- Međunarodni institut za okus i kvalitetu kao vodeća europska organizacija iz Brisela koja testira i promovira prehrambene proizvode i napitke vrhunskog kvaliteta iz cijelog svijeta.

ITQI institut primjenjuje rigorozne međunarodne standarde prilikom ocjenjivanja proizvoda, nagrađivanje je u skladu sa Michelinovim ocjenjivanjem kvalitete, a dobitnici ovu oznaku mogu da koriste u periodu od tri godine od njenog dobivanja. Ova nagrada je još jedna garancija i potvrda izvrsnosti i kvalitete prirodne mineralne Mg Mivela vode.

Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gdje  voda u kontaktu sa stijenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Mg Mivela voda sadrži magnezij u količini od 343mg u jednom litru, u rastvorljivom obliku, koji se lako iz tankog crijeva prenosi u krv. Redovno konzumiranje Mg Mivela vode osigurava stabilno prisustvo magnezija u organizmu, bez oscilacija karakterističnih za unos magnezija u drugom obliku. 1 litar Mg Mivela vode dnevno zadovoljava dnevne potrebe organizma za magnezijem, zbog čega se njen unos preporučuje svim uzrastima, bez obzira na dob i pol.

Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dvije gazacije – gazirana i blago gazirana.

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i svoju dnevnu dozu magnezija potražite u Mg Mivela vodi!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1712

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mg-mivela-voda-nagradena-sa-superior-taste-award-za-2016-godinu/||claudebot