TV emisija m:agazin – nova sezona u novom ruhu

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 19:25h

Kompanija m:tel je sa najavljuje nastavak emitovanja TV emisije m:agazin, koja u trećoj sezoni donosi brojne novine.

Gledaoce će svake subote u 15 časova na Radio Televiziji Republike Srpske u svijet tehnologije i nauke voditi Igor Kalaba i Vanja Partalo, urednički i voditeljski par koji će predstaviti i brojne izmjene u konceptu emisije.

Emisija m:agazin će, kao i u prethodnim sezonama, imati za cilj da gledaocima prenese najnovije aktuelnosti iz svijeta tehnologije i nauke, kroz pažljivo odabrane i usklađene rubrike. Uz nešto drugačiji ton vođenja emisije i humorom obojenu interakciju voditeljskog para, predstaviće se i istražiti aktuelne teme, u formi kratkih vijesti, ali i detaljno pripremljenih priloga. Osim toga, gledaocima će se u svakom izdanju emisije predstavljati preporuke, kako kvalitetnih uređaja, tako i niza korisnih i edukativnih sadržaja koje nudi online svijet, a sve to u dobrom društvu sa zanimljivim sagovornicima i izdvojenim pogodnostma m:tel ponude.

Prvo izdanje emisije m:agazin analizira razvoj donedavno tradicionalnih djelatnosti koje su u kratkom vremenskom periodu gotovo u potpunosti zamijenjene naprednijim tehnološkim dostignućima.

Kako izgleda kaciga za bicikliste koja ima sve funkcije koje se mogu pronaći na prosječnom pamentom telefonu? Da li je moguće voditi telefonske razgovore putem prsta? Koji noviteti su predstavljeni na prošlomjesečnom IFA, sajmu tehnologije u Berlinu?  Gledaoci će biti u prilici da saznaju odgovore na ova i druga slična pitanja u redovnom terminu emitovanja ili repriznim terminima, nedjeljom u 17 časova na kanalu RTRS Plus ili ponedjeljkom u 13.30 časova na Radio Televiziji Republike Srpske.

Emisije će biti dostupne i na YouTube kanalu kompanije m:tel, a pratioce Facebook i Instagram naloga kompanije očekuju i zanimljiva takmičenja i posebno izdvojene informacije koji su sastavni dio nove sezone.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1781

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/tv-emisija-magazin-nova-sezona-u-novom-ruhu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot