Brand Moj San otvorio vlastiti studio madraca u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 19:31h

Domaći proizvođač sistema za spavanje Moj San nastavlja širiti vlastitu maloprodajnu mrežu u BiH. Ostvarenje strateških ciljeva branda Moj San u vidu otvaranja novih salona u cijeloj BiH je usko povezano sa povećanjem interesa kupaca za proizvodima ovog renomiranog proizvođača.

Moj San Shop Banjaluka se nalazi u okviru TC Emporium Banjaluka.

“U Moj San Shop-u Banjaluka kupci će se moći upoznati sa svim proizvodima iz našeg asortimana koji uključuje madrace, nadmadrace, jastuke, posteljine, jorgane, pokrivače, krevete, latoflekse te ostale proizvode vezane za kvalitetan i zdrav san. Pored visokog kvaliteta proizvoda ističemo da je jedinstvena cjenovna politika kompanije prilagođena standardu prosječnog potrošača što kroz razne pogodnosti kupovine omogućava lakšu nabavku naših proizvoda. Posebnu pažnju smo posvetili educiranju prodajnih predstavnika što će krajnjem kupcu pomoći da odabir odgovarajće podloge spavanja bude u fokusu, a sve sa ciljem razvijanja dugoročnog povjerenja naših kupaca”, kažu u ovoj kompaniji.

Moj San kao domaći lider u industriji sistema za spavanje na ovaj način nastoji biti bliži svojim kupcima te prezentirati vlastiti brand na kvalitetniji način. Kreativni pristup kreiranja novih linija proizvoda, fleksibilnost, posvećenost kupcu te brojne druge prednosti dali su ovoj kompaniji prepoznatljivu reputaciju.

“Svojim kupcima nudimo besplatnu isporuku za najveći dio asortimana, brze rokove isporuke, mogućnost izvedbe raznih dimenzija i oblika madraca i nadmadraca”, naglašavaju u ovoj kompaniji.

Novom tehnologijom do zdravog sna u Moj San Shop-u Banjaluka

Odabir odgovarajuće podloge za spavanje može biti zahtjevan proces. Ono što će kupci u Moj San Shop-u Banjaluka biti u prilici testirati jeste uređaj Xsensor. Zahvaljujući ovom visokosofisticiranom uređaju možete testirati različite modele madraca u okviru Moj San ponude te na osnovu mjerenja pritisaka tijela na ležeću podlogu, uz stručne savjete prodajnih predstavnika, odabrati onaj madrac koji vašem tijelu najbolje odgovara.

Za više informacija kontaktirajte Moj San Shop Banjaluka na broj telefona 051 962 850 ili putem e-mail adrese [email protected]

Banjaluka.com

Broj pregleda: 103461

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/brand-moj-san-otvorio-vlastiti-studio-madraca-u-banjaluci-foto/||claudebot