Premijere novih filmova u ponudi Open IPTV-ja

Objavljeno: 15. 9. 2016 u 19:43h

Pogledajte nove filmove u ponudi Open IPTV-ja…

Premijeru filma “Posljednjih pet godina”, televizijski kanal  HBO preporučuje za 17.9.2016. u 20.00 časova.  „Posljednjih pet godina“ je mjuzikl koji opisuje ljubavnu aferu i brak u vremenskom periodu od pet godina. Džejmi Velerstin (Džeremi Džordan) je mladi talentovani pisac koji se zaljubljuje u Keti Hijat (Ana Kendrik), glumicu koja se muči da izgradi svoju karijeru. Gotovo cijela njihova priča je ispričana kroz pjesmu. Sve Ketine pjesme počinju na kraju njihovog braka i osvrću se  na početak njihove ljubavne veze, dok Džejmijeve počinju na početku veze i osvrću se na kraj braka. Susreću se na sredini kad je Džejmi prosi. U najkraćem, interesantna i neobična ljubavna priča.

 “Zemlja budućnosti”, naslov je filma koji će  premijerno biti emitovan na TV CINEMAX, u ponedjeljak, 19.9. u 12.40 časova. Cinemax  predstavlja „Zemlju budućnosti“, dvostrukog dobitnika Oskara, napetu misterioznu avanturu u kojoj glumi oskarovac Džordž Kluni. Dijeleći istu sudbinu, dječak Frenk, genije umoran od razočaranja, i Kejsi, pametna optimistična tinejdžerka koja izgara od naučne znatiželje, kreću na opasno putovanje da otkriju tajne zagonetnog mjesta negdje u vremenu i prostoru, poznatom kao Zemlja budućnosti. Ono što tamo moraju da urade zauvijek će promijeniti svijet, ali i njih. Scenario su napisali scenarista i tvorac serije „Lost“, Dejmon Lindelof i Bred Berd, a „Zemlja budućnosti“ obećava publici ludu vožnju i neprekidne avanture u novim dimenzijama o kojima ste samo mogli da sanjate.

National Geographic Channel nastavlja sa emitovanjem eksluzivnih dokumentarnih emisija. Ovaj put je to premijera dokumentarca “Čuvari blaga Egipta” koji je na program 22. septembra u 20.55 časova. Egipat je dom mnogih čuvenih arheoloških blaga. Ali tokom posljednjih pet godina, Egipat je preživio burnu revoluciju, a broj turista je opao. Ova emisija prati pojedince koji su odlučili da Egipat vrate sa ivice, da otkriju nešto više o bogatoj istoriji, da očuvaju njegovu baštinu i navedu turiste da ponovo posjećuju ovu zemlju. Dr Džon Vord i dr Marija Nilson su mladi harizmatični par koji se svake godine vraća u Gebelel Silsilu, mjesto na jugu zemlje. Dr Tarek Tavfik je profesor arheologije čiji je zadatak da upravlja najvećim građevinskim projektom na platou Gize još od samog nastanka piramida: izgradnju Velikog egipatskog muzeja. Nora Šavki je studentkinja stara 26 godina koja istražuje prvo arheološko nalazište u delti Nila, a Edi Kanaerts je jedan od 5.000 građevinskih radnika koji rade na izgradnji Velikog egipatskog muzeja i očajnički pokušava da radove obavi na vrijeme. Svi oni se nadaju da će Egipat ponovo stati na noge i da će se turisti vratiti.

Još jedno premijerno izdanje, film “13 sati: Tajni vojnici Bengazija”, možete pogledati na HBO u petak, 23.9.2016. u 20.00 časova. Režiser Majkl Bej nam predstavlja film „13 sati: Tajni vojnici Bengazija“, potresnu istinitu priču o šest bivših pripadnika elitne vojne jedinice koji su štitili CIA, koja se mimo svih izgleda požrtovano borila kad su teroristi napali američku ambasadu 11. septembra, 2012. godine. Kad je sve pošlo po zlu, šest ljudi je imalo hrabrosti da postupi ispravno. Film je zasnovan na knjizi „13 sati: Uvid u ono što se stvarno desilo u Bengaziju“ koju su napisali najprodavaniji pisac Njujork tajmsa Mičel Zukof i članovi jedinice.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

 

Broj pregleda: 1172

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/premijere-novih-filmova-u-ponudi-open-iptv-ja/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])