Nove Maggi dječije supe Frozen i Star Wars u prodavnicama širom BiH

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 13:52h

Od početka mjeseca, u prodavnicama širom Bosne i Hercegovine mogu se pronaći nove Maggi dječije supe sa imenima kod djece omiljenog crtanog filma „Frozen“ („Zaleđeno kraljevstvo“) i serijala „Star Wars“ („Ratovi zvijezda“). Supe su blagog ukusa, sa komadićima povrća i zabavnim tjesteninama u obliku djeci zabavnih likova.

Sadržaj Maggi dječijih supa čine odabrani i dobro poznati sastojci koji se nalaze i u vašoj kuhinji, kao i optimalne količine soli, što je od velikog značaja za pravilnu dječiju ishranu. Roditelji mogu da odahnu, jer će uz omiljene likove u porciji Maggi dječije supe, najmlađima od sada moći da obezbijede hranjiv obrok.

Nestlé je prvi u Evropi proizveo supe za djecu sa motivima omiljenog crtanog filma „Frozen“ i hit serijala „Star Wars“.

„Kao posljedica užurbanog načina života, supa je postala jelo koje se sve češće zanemaruje, iako je u prošlosti bila sastavni dio svakog ručka. Danas se stručnjaci slažu da je neophodno supu vratiti u redovan obrok, kao slasni uvod u ručak. Tanjir ovog okrepljujućeg obroka sadrži vrlo malo kalorija, a pruža nam jedno serviranje povrća – od potrebnih 5 serviranja dnevno. Dodatno, instant supe opštenito postaju  značajan izvor vlakana, pa čak i proteina, minerala i vitamina.’’“, izjavila je Nataša Šoštarić, nutricionistkinja Nestlé Adriatic.

Mališane je nekada teško nagovoriti da jedu povrće i supu, pa su Maggi supe sa njima omiljenim likovima princeze Elze i Darth Wadera sjajan način da se zabave uz balansiran obrok sa optimalnom količinom soli, koji može biti i dobar početak ručka.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1664

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/nove-maggi-djecije-supe-frozen-i-star-wars-u-prodavnicama-sirom-bih/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot