“Mlijekoproduktu” dvije zlatne medalje na Gradačačkom sajmu

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 16:21h

Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda “Mlijekoprodukt” na 43. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije “Sajam šljive” u Gradačcu je dobila Zlatne medalje za kvalitet proizvoda Vitalia vajkrem i Vitalia kefir.

Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradila je stručna komisija, predstavnici Sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva.

 “Budući da se radi o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na našim prostorima, značaj ovih nagrada za našu kompaniju je zaista veliki. Da se konstatno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša Vitalia proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem. Proizvodi brenda Vitalia napravljeni su od najboljeg mlijeka koje je otkupljeno isključivo na domaćim farmama, a posebno zadovoljstvo nam je što su Vitalia vajkrem i Vitalia kefir za veoma kratko vrijeme od svog predstavljanja tržištu postali redovan i ukusan obrok na trpezama porodica širom BiH”, rekao je marketing menadžer “Mlijekoprodukta”, Vlado Sandić.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1608

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mlijekoproduktu-dvije-zlatne-medalje-na-gradacackom-sajmu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot