Neka tvoj talenat bude bogato nagrađen – prijavi se i postani m:bloger

Objavljeno: 26. 8. 2016 u 16:45h

Da biste dobili šansu da postanete m:bloger i osvojite nagradu od čak 3.000 KM za prvo mjesto, 2.000 KM za drugo, te 1.000 za treće osvojeno mjesto, do kraja ovog mjeseca obavezno pošaljite svoju prijavu na adresu kompanije m:tel.

Konkurs ”m:bloger” vam pored novčane nagrade, pruža mogućnost da vaše tekstove vidi veliki broj ljudi, posjetilaca korporativnog bloga m:tel-a. Potrebno je samo da imate blog sa najmanje pet tekstova koji su objavljeni prije konkurisanja na ”m:bloger”, te da izaberete jednu od ponuđenih tema koju ćete obraditi u svom tekstu.

Ukoliko ste od onih koji se razumiju u moderne tehnologije, možete izabrati temu  ”Tehnologija”. Ako su vaša interesovanja, pak, više okrenuta temama u vezi sa humanošću ili kulturom, umjetnošću, obrazovanjem, sportom ili ekologijom, izaberite temu ”Heroji iz komšiluka”, odnosno ”Promocija pravih vrijednosti”.

Pored novčanog dijela nagrade, najboljim blogerima m:tel nudi i saradnju u periodu od godinu dana, i to na način da im pruži mogućnost da njihove blogove vidi široka čitalačka publika m:tel-ovog korporativnog bloga, na kojem se ovaj konkurs i nalazi. Upravo na adresi blog.mtel.ba, pronađite sve detalje konkursa, kao i aplikaciju putem koje ćete prijaviti svoj tekst.

Da biste učestvovali u ovom konkursu potrebno je da ste državljanin BiH, stariji od 18 godina, te da na konkurs pošaljete tekst koji nije prethodno objavljivan.

Podijelite svoja znanja i interesovanja sa drugima i osvojite vrijedne nagrade!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2356

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/neka-tvoj-talenat-bude-bogato-nagraden-prijavi-se-i-postani-mbloger/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot