“Mlijekoprodukt” zadovoljava najviše standarde kvaliteta i bezbjednosti hrane

Objavljeno: 23. 8. 2016 u 16:43h

Najveća domaća kompanija za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice, koja posluje u okviru “Imleka” regionalnog lidera iz ove oblasti, prva je mliječna industrija u Bosni i Hercegovini koja je uvela  IFS (International Food Standard) sertifikat kao najobuhvatniji standard u prehrambenoj industriji u svijetu.

“Kompanija “Mlijekoprodukt” dobila je prije pet godina IFS sertifikat višeg nivoa od strane  akreditovanog sertifikacijskog tijela, a najnovija kontrola pokazuje da je naša kompanija ostvarila maksimalne rezultate u primjeni ovog standarda.  Ovo je samo jedan od pokazatelja da su uslovi u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda u našoj kompaniji na najvišem nivou i da se kontinuirano radi na dodatnom unapređenju i usavršavanju kompletnog proizvodnog sistema”, saopšteno je iz ove kompanije.

Međunarodni standard za hranu IFS najviši je standard kvaliteta i bezbjednosti hrane. Prvi su ga ustanovili njemački i francuski trgovački lanci sa ciljem da cijeli lanac prometa i distribucije hrane učini transparentnijim. IFS standard danas primjenjuju najveći proizvođači hrane u svijetu.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1543

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mlijekoprodukt-zadovoljava-najvise-standarde-kvaliteta-i-bezbjednosti-hrane/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot