Još jedan razlog da kažete “DA” Open televiziji

Objavljeno: 19. 8. 2016 u 16:41h

Ukoliko ste kojim slučajem jedan ili jedna od onih koji su još uvijek u dilemi kojoj tehnologiji dati prednost  kada je riječ o izboru operatera za pružanje usluge distribucije televizijskih programa i interneta, onda ćete se zahvaljujući novoj usluzi koju je m:tel ponudio u sklopu Open usluge definitivno odlučiti da vrata svog doma – jednom i zauvijek otvorite  Open televiziji.

Prepoznajući potencijal koji donosi integracija televizijskih i internet sadržaja, kao jednog od vodećih  trendova u oblasti telekomunikacija, u m:tel-u su korisnicima Open usluge nakon korišćenja YouTubea i Facebooka na televizoru  ponudili  i novu Open To Go – multiscreen uslugu.

O čemu je riječ?  Uvažavajući činjenicu da sve veći broj korisnika sve manje vremena provodi ispred televizijskih ekrana, te da većinu sadržaja konzumira putem svojih računara i telefona, u m:tel-u su putem Open To Go usluge odlučili omogućiti gledanje TV sadržaja i na drugom ekranu, čak  i onda kada korisnik nije u kući ispred televizora, a kada jeste, zahvaljujući u ovoj usluzi, svako u porodici može gledati ono što želi. Tako korisnici Open usluge sada imaju priliku da kompletan TV sadržaj  osim na televizoru gledaju na Android i  iOS uređajima, ili na računaru/laptopu sa instaliranim Mozilla Firefox, Internet Explorer ili Safari internet čitačem, ma gdje da se nalazili, sve dok su u m:tel mreži.

Ovdje je važno napomenuti da se internet saobraćaj koji se koristi tom prilikom – ne tarifira, odnosno besplatan je.

Podsjećamo, u listi dostupnih Open To GO TV kanala možete pronaći  omiljene domaće i strane programe za svaku priliku. U tome ćemo vam od pomoći biti TV vodič sa programskom šemom za naredna četiri dana i opširnijim programskim informacijama.

I na kraju recimo i to da ukoliko do 31. oktobra aktivirate Open to Go uslugu možete da je koristite potpuno besplatno  do kraja tekuće godine.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1189

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/jos-jedan-razlog-da-kazete-da-open-televiziji/||claudebot