Open IPTV: Nova ponuda atraktivnih filmskih naslova

Objavljeno: 18. 8. 2016 u 16:44h

Ne propustite novu ponudu!

Film “Duhovi Enfilda”, 1. dio, možete pogledati na TV CINEMAX, 20. avgusta 2016. godine u 14.10 časova.

U naizgled običnoj kući u Enfildu u sjevernom Londonu počinje da se dešava niz uznemirujućih paranormalnih događaja. Priče o ponovljenim napadima natprirodne sile na 11-godišnju Dženet Hodžson privlače pažnju istražitelja paranormalnih pojava Morisa Grosa (Timoti Spol) koji je ubijeđen da kuću opsjeda duh. Napadi postaju sve nasilniji danju i Morisa ništa neće zaustaviti da zaštiti Dženet od tih čudnih i mračnih sila. Jeziv i zastrašujući, film ”Duhovi Enfilda” je istinita priča o najdokumentovanijem i najšokantnijem incidentu sa duhovima u savremenoj istoriji, koja se ne smije propustiti.

Fenomenalnu premijeru filma “Amerika”, možete pogledati na TV HBO 25.8.2016. godine u 21.25 časova. ”Amerika” je priča o Bari i Honzi, češkim ”tramperima” i svima onima koji traže svoju unutrašnju slobodu.

Prije gotovo 100 godina, grupa Čeha je stvorila svoj svijet u šumi, inspirisan američkim Divljim zapadom. Tako je rođen neformalni pokret u Češkoj poznat kao ”tramping”. Bara, 30-godišnja kćerka čeških imigranata koja živi u Kanadi, ne osjeća da pripada savremenom sjevernoameričkom društvu pa odlazi u Češku nadajući se da će pronaći češke ”trampere” o kojima je slušala kao dijete i o kojima je otada sanjala. Kad se ukrca na voz za češku unutrašnjost, upoznaje 30-godišnjeg Honzu, koji napušta svoj sređeni život u gradu. Zajedno kreću na putovanje kroz češke šume, upoznajući ljude koji su napustili urbani život da bi živjeli u prirodi i oživljavali svijet svojih ”tramperskih” predaka. Stari američki način života decenijama je inspirisao ove ljude da prihvate taj životni stil i muziku dok traže ”bolji i slobodniji svijet” u svojoj zemlji.

Televizijski kanal HBO3 će u jutarnjim časovima, 25. svgusta u 07.20 časova prikazati film “Zanesenost”.

Izučavajući život pjesnika iz 19. vijeka, Randolfa Henrija Eša, književni detektivi Roland Mičel i Mod Bejli nailaze na njegovo ljubavno pismo (iako je navodno bio u srećnom braku) namijenjeno Kristabel Lamoti, manje poznatoj pjesnikinji, za koju se vjerovalo da je čestita usjedjelica. Otkrivajući viktorijanske ljubavne tajne, savremeni naučnici shvataju da i na njih djeluju te strastvene čini i kreću na putovanje koje preispituje njihovo osnovno mišljenje o sebi.

Akcioni, kriminalistički film ”Hitman: Agent 47”, na programu je u petak, 26. 8. u udarnom terminu u 20.00 časova na televizijskom kanalu HBO.

”Hitman: Agent 47” govori o elitnom ubici, koji je genetički modifikovan da bi postao savršena mašina za ubijanje i svi ga znaju samo po dva posljednja broja bar-koda koje je istetovirao na vratu. On je nastao kao posljedica decenijskog istraživanja – i 46 prethodnih klonova – od kojih je dobio nevjerovatnu snagu, brzinu, izdržljivost i inteligenciju. Njegova najnovija meta je ogromna korporacija koja planira da otkrije njegovu tajnu i stvori vojsku ubica čije će moći nadjačati čak i njegove. Udružujući se sa mladom ženom koja možda zna kako nadmašiti moćne i skrivene neprijatelje, agent 47 saznaje zapanjujuću istinu o svom porijeklu i započinje herojsku bitku sa najopasnijim neprijateljem.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1646

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-nova-ponuda-atraktivnih-filmskih-naslova/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot