18 banjalučkih naselja bez struje

Objavljeno: 14. 4. 2015 u 19:51h

Struju sutra zbog izvođenja radova na elektromreži u određenim periodima neće imati dijelovi 18 naselja i 17 ulica.

Od osam do 16 časova bez struje će biti dijelovi naselja Bistrica, Gligorići, Udovčići i Plavšići, a od devet do 15 časova Ramići, Lipovci, Tadići i Savići. Dijelovi ulica Gundulićeva, Stevana Bulajića, Sanska, Veliki brijeg i Filipa Macure struje neće imati od devet do 14 časova. Dijelovi naselja Karanovac i Lovrići bez struje će biti od devet do 13.30, te dijelovi ulica Vladimira Zvonara, Kraljice Marije, Plitvička, Stojana Jankovića i Petra Pecije. Od devet do 11 časova struje neće biti u dijelovima naselja Bukvalek, Bronzani Majdan, Slavićka i Jelićka, a od deset do 12 časova u dijelovima Ulice dr Jovana Raškovića od broja 167 i Koste Krsmanovića.

Od 11 do 12 časova bez struje ostaju naselja Pervani i Subotica, a od 12 do 14 časova dijelovi ulica Ivana Franje Jukića, Kralja Alfonsa XIII, Srpska, Veselina Masleše i Jevrejska, te dijelovi naselja Kmećani i Vilusi.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/drustveni-dogadaji/18-banjaluckih-naselja-bez-struje/326655/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot