Medvjedić Lino zabaviće najmlađe na 22. SFF-u

Objavljeno: 13. 8. 2016 u 16:47h

Medvjedić Lino (maskota), zaštitni znak Lino branda,  uljepšaće najmlađim filmofilima ovogodišnji Sarajevo Film Festival u nedjelju, 14. avgusta kada će se u dva navrata družiti sa mališanima u Muliplex Cinema City kinu.

Medvjedić Lino će dočekati male filmofile prije projekcija dva dječja filma – „Čudovištance Molly“ u 12:15 sati i „Gospođica Nemoguća“ koji je na repertoaru istoga dana u 18:00 sati. Lino će, osim širokog zagrljaja, poklanjati svim gledaocima Lino proizvode te one najmlađe uveseliti Lino balonima.

„Dječiji kratki“, koji će se prikazivati u četvrtak, 18. avgusta u Muliplex Cinema Cityju u okviru dječjeg programa festivala, biće treća projekcija koju će medvjedić Lino posjetiti i uljepšati, a projekcija je u četvrtak zakazana za 18:00 sati.

Podravka će tako, i ove godine, svoju podršku Sarajevo Film Festivalu, osim tradicionalne Podravkine večeri planirane za 18. avgusta i završnog festivalskog ručka u subotu, 20. avgusta, posvetiti druženju medvjedića Lina s najmlađim ljubiteljima velikog filmskog platna, prije projekcija filmova iz dječjeg programa festivala.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1175

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/medvjedic-lino-zabavice-najmlade-na-22-sff-u/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot