Samsung J – nova serija telefona za ljude u pokretu

Objavljeno: 5. 8. 2016 u 21:00h

Ukoliko ste u potrazi za savršenim telefonom koji će zadovoljiti vaše potrebe za modernom komunikacijom, ne propustite m:tel-ovu fantastičnu ljetnu ponudu Samsungove J serije – na rate, uz m:tel Moj Mix tarifne modele.

Samsung J3 posjeduje 1.5GHz Quad-Core processor, 5.0” Super AMOLED HD ekran, 8 GB interne memorije, 1.5 GB RAM-a. A tu je i 8MP AF LED blic kamera i prednja kamera od 5 MP. Uz tarifu Moj Mix Net ili Moj Mix Standard  ovaj telefon može biti vaš po cijeni već od 72 KM. Odlučite li se da ga kupite na 24 mjesečne rate, onda ćete za njega izdvajati samo 3 KM mjesečno.

Iz iste porodice dolazi i Samsung J5, koji ima 5,2 inčni Super AMOLED ekran HD rezolucije od 1280 x 720 tačaka, te bateriju od 3100 mAh. Radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,2 GHz, ima 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Izdvaja se prednjom kamerom od 5MP i glavnom 13 MP AF LED blic kamerom. Cijena telefona J5 uz Moj Mix Extra iznosi 48 KM, odnosno ukoliko se odlučite na plaćanje u periodu od 24 mjeseca, rata će iznositi 2 KM.

Samsung J7 posjeduje QC 1.6GHz + QC 1.0GHz procesor, 5.5” Super AMOLED HD ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080, kao i nešto jaču bateriju od 3300 mAh.

Raspolaže sa 16 GB interne memorije i 2 GB RAM-a. Kamera od 13MP AF LED blic (otvor blende f/1.9) zadovoljiće i najzahtjevnije ljubitelje fotografije, a 5MP prednja kamera biće više nego dovoljna za vaše omiljene selfije. Telefon uz tarifu Moj Mix Top košta 48 KM, a želite li da ga otplaćujete na 24 mjesečne rate, rata će vam iznositi 2 KM.

Iskoristite sve prednosti Moj Mix tarifa kao i do sada, poklonite sebi odličan telefon i otplaćujte ga čak 24 mjeseca. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za dodatne informacije pozovite 066 10 10 10.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 4948

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/samsung-j-nova-serija-telefona-za-ljude-u-pokretu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])