BiH dio globalnog lova na Jack Daniel’s blago

Objavljeno: 5. 8. 2016 u 20:53h

Jack Daniel’s tokom ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala donosi autentičnu slavljeničku atmosferu u Bosnu i Hercegovinu. Povodom 150 godina postojanja najstarije registrovane destilerije u Sjedinjenim Američkim Državama, Jack Daniel's Tennessee Whiskey nedavno je s ponosom najavio Jack Daniel's “Potragu za bačvom”, globalni lov na blago koji će ujediniti prijatelje ovog brenda širom svijeta.

Poznato je da Jackove bačve kriju tajne zanata već 150 godina, a bačva  koju će neko od vjernih Jackovih prijatelja imati priliku osvojiti i otkriti šta se u njoj krije, je već stigla u Bosnu i Hercegovinu.

Prva “Jack Daniel’s potraga za bačvom”održana je u sjedištu destilerije u Lynchburgu 1. jula, a potom se lov nastavio u preko 50 zemalja širom svijeta, uključujući i našu zemlju.

“Svi fanovi Jack Daniel’sa iz Bosne i Hercegovine moći će učestvovati u proslavi 150. godišnjice branda, 13.augusta kada globalna “Potraga za bačvom” stiže i u naš glavni grad. Tragovi koji će voditi do tajne lokacije biti će objavljeni na službenoj Jack Daniel's Facebook stranici na dan potrage kao upute prijateljima branda kako da pronađu skrivenu bačvu. Pobjednika očekuju vrijedne nagrade,” – riječi su Joze Kolobarića, brand menadžera Jack Daniel's u BiH.

Jedna od nagrada je upravo ručno izrađena bačva u destileriji korištena za sazrijevanje Jack Daniel's viskija prije nego što je posebno prerađena kako bi se u nju sakrile nagrade u ovom globalnom lovu. Jack očekuje učešće brojnih fanova u potrazi po cijelom Sarajevu, te ih poziva da  prate tragove na oficijelnoj Jack Daniel’s FB stranici www.facebook.com/jackdanielsbih i saznaju na koji način mogu osvojiti djelić istorije Jack Daniel’sa i Lynchburga.

Banjaluka.com

 

Broj pregleda: 1586

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/bih-dio-globalnog-lova-na-jack-daniels-blago/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot