Jägermeister Massive stage i Jäger Zona na ovogodišnjem Fresh Wave Festivalu

Objavljeno: 4. 8. 2016 u 21:00h

Jägermeister će i ove godine biti dio Fresh Wave Festivala sa svojom jedinstvenom i već prepoznatljivom Jäger Zonom. Narandžasti kutak će se još jednom potruditi da svi posjetitelji ove festivalske dane zapamte kao najljepši dio ljeta.

U već prepoznatljivom crnom šatoru svi fanovi branda moći će se okušati u stolnom nogometu ili pikadu i popiti ledeno hladan Jägermeister iz malih boca, tzv. minijatura od 0,02 L.

Međutim, to nije sve. Kako bi trodnevne zabave na tvrđavi Kastel bile nezaboravno iskustvo, Jägermeister na Fresh Wave Festival donosi svim ljubiteljima dobre muzike i Jägermeister Massive stage, koji okuplja regionalne drum&bass i hip hop velikane zvuka. Line up čine: Kawiar, Rahmanee, Timbe (Bad Copy) DeeJah, Baga Sound (FM Jam) Bizoo Bodega (Blackout) Bolesna braća, Zupany (HTC Crew), Dada Selectah, Filip Motovunski i Banana zvuk (Luka TBF i Yuri Stillness) i DJ Woodie, rezident i izbornik Jägermeister Massive stagea, koji donosi odlične kombinacije i fantaziju groove regionalnog zvuka.

“Sa svim ljudima koje sam pozvao sam na neki način surađivao, odnosno nastupao na raznim festivalima, i kada je krenula priča oko Jägermeister Massive bine, ja sam je zamislio otprilike ovako. Ono što me je najviše obradovalo je bila reakcija izvođača kada su vidjeli koji je line up u pitanju, a koja je bila više nego pozitivna,” – riječi su Dejana Ilića, rezidenta i izbornika Jägermeister Massive stagea.

Da će još jednu godinu za redom Jägermeister i Fresh Wave Festival natjerati sve posjetioce na ples do zore, potvrdili su nam i iz Jägermeistera.

“Program Jägermeister Massive stagea s urbanim zvucima, kao i sadržaj same Jäger Zone, namijenjen je ljubiteljima dobrog zvuka i zabave!  Prepoznali smo Fresh Wave festival kao jedan od rijetkih pravih festivala elektronske muzike u Bosni i Hercegovini, uz odličan internacionalni i domaći line-up, te ga podržavamo drugu godinu za redom, kao i mnoge druge urbane i glazbene inicijative u našoj državi. Smatramo da naš ledeno-hladan Jägermeister fantastično ide uz vruće glazbene ritmove,” – kazala je Kristina Naletilić, brend menadžerica Jägermeistera u BiH.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 3266

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/jagermeister-massive-stage-i-jager-zona-na-ovogodisnjem-fresh-wave-festivalu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot