Prvi ljetni muzički festival u Bijeljini

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 19:12h

Ove godine, 30. i 31. jula, Bijeljina će biti domaćin muzičke manifestacije „Bijeljina Summer Fest“, koja će se u ovom gradu održati prvi put. Kako bi pomogla stvaranju što pozitivnije atmosfere ovoga ljeta u gradovima širom BiH, kompanija m:tel je podržala i ovaj muzički događaj.

Organizator festivala je Udruženje Muzički umjetnici Semberije iz Bijeljine. “Bijeljina Summer Fest” će okupiti neka od najpoznatijih imena regionalne muzičke scene, ali i evropske muzičke izvođače. Organizatori su najavili i odličnu žurku prije koncerata, za koju će biti zadužen DJ Igor Garnier, čiji spotovi se emituju na regionalnim i internacionalnim televizijskim stanicama. Između ostalog, prve festivalske večeri, posjetioce očekuje dobar provod uz Acu Pejovića, a dan poslije nastupiće popularni bend „Miligram“.

Organizatori vjeruju da će „Summer Fest“ postati tradicionalni festival u ovom gradu, te da će Bijeljina na pravi način ugostiti sve ljubitelje dobrog provoda i popularne muzike.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1186

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/prvi-ljetni-muzicki-festival-u-bijeljini/||claudebot